Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2019, 9:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zuzana Kraváriková zvádza v markizáckej šou ako Rihanna

HUDBA RIHANNA
Uložiť Uložené

Tvoja tvár znie povedome tentokrát spravila zo známej herečky z Oteckov krásku z Barbadosu.

Predstaviteľka Dorky zo seriálu Oteckovia je jednou z hlavných osobností v aktuálnom ročníku markizáckej show Tvoja tvár znie povedome. Jej úlohou je zaujať porotu skladbami od domácich aj svetových interpretov vo vlastnom prevedení. Zuzana Kraváriková už stvárnila napríklad Kaliho, ktorý sa osobne počas jej vystúpenia objavil na pódiu.

Tentokrát padol výber na ikonickú skladbu Umbrella od Rihanny. Už tradične nechýba ani pokus o čo najviac autentické oblečenie a taktiež choreografiu. Zuzana absolvovala štúdium na konzervatóriu, aktívne sa taktiež venovala spevu, čo sa v konečnom dôsledku na jej výkone prejavilo. 

18-ročná herečka je miláčikom publika aj v samotnom seriáli, a tak niet divu, že si pochvalu vyslúžila aj v tomto prípade. Víťazom aktuálnej epizódy sa stal Dávid Hartl, ktorý svojich 1000 eur venoval Občianskemu združeniu Detský fond Slovenskej republiky.

Odporúčané
Zuzana Kraváriková sa prezliekla za Kaliho, spoločne si zaspievali duet. Ktorý je ten pravý? Zuzana Kraváriková sa prezliekla za Kaliho, spoločne si zaspievali duet. Ktorý je ten pravý? 16. septembra 2019, 7:28
Domov
Zdieľať
Diskusia