Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2019, 19:19
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Jazdil autom po nákupnom centre. Ľudia sa zľakli, polícii hlásili výstrely, no na videu žiadne nepočuť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na videu je vidieť, že zatknutý 22-ročný muž rozbil auto, aj obchod. Dôvod činu nie je známy.

Policajti v Chicagu zatkli v piatok 22-ročného chlapca, ktorý so svojim SUV vošiel do nákupného centra. Ľudia v obchode sa báli o svoj život, informuje The Washington Post.

Polícia na miesto dorazila po množstve telefonátov na núdzovú linku 911. Ľudia v telefóne so strachom hovorili, že do nákupného centra vošlo čierne auto. Prešlo chodbou a zastavilo sa v úplnom strede budovy.

Iní ohlasovali, že tam niekto strieľa, čo viedlo k tomu, že mnohí ušli na parkovisko. Napokon sa prišlo na to, že výstrely im pripomínal zvuk rozbíjajúceho sa skla z výkladov a poplach bol falošný.

Muž bol v aute sám, hneď ako zastavil k nemu pristúpili policajti mimo služby, ktorí ho na mieste zdržali a počkali na kolegov. Meno muža zatiaľ nie je známe.

Odporúčané
V Malackách si vodič Mercedesu pomýlil cestu s lávkou pre peších. Polícia zverejnila video plné vulgarizmov V Malackách si vodič Mercedesu pomýlil cestu s lávkou pre peších. Polícia zverejnila video plné vulgarizmov 18. septembra 2019, 12:22

„Nemáme žiadne podozrenie, že by bol čin spojený s teroristickým útokom. Nezdá sa, že s niekým spolupracuje,“ povedal na tlačovej konferencii šéf miestnej polície, ktorý bol aj na mieste. Povedal, že autom nikomu neublížil, no troch ľudí odviezli do nemocnice. Pravdepodobne si ublížili, keď v centre zavládla panika.

Domov
Zdieľať
Diskusia