Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2019, 12:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

V Malackách si vodič Mercedesu pomýlil cestu s lávkou pre peších. Polícia zverejnila video plné vulgarizmov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ďalší bizarný prípad zo Slovenska.

Obyvatelia Malaciek boli dnes svedkami bizarnej situácie. Naskytol sa im totiž pohľad na motorové vozidlo, ktoré sa zrazu ocitlo na úzkej lávke pre chodcov. Šofér Mercedesu si včas neuvedomil, že sa nenachádza na vozovke a cúvať začal, až keď už bol pre neho most ťažko prejazdný. O prípade na svojej facebookovej stránke informuje aj Polícia Slovenskej republiky.

Odporúčané
Polícia kontroverznú kampaň s trhaním slúchadiel vymýšľala 20 minút. Odborník tvrdí, že mala črty hoaxu Polícia kontroverznú kampaň s trhaním slúchadiel vymýšľala 20 minút. Odborník tvrdí, že mala črty hoaxu 28. augusta 2019, 19:24

„Dnes ste nám masovo posielali toto video - vodič išiel v Malackách po lávke pre peších. Môžeme potvrdiť, že sa daným prípadom zaoberáme,“ príše polícia na sociálnej sieti. 

Zatiaľ nie je jasné, či šoféra zradila navigácia alebo len nevenoval dostatočnú pozornosť sledovaniu dopravných značiek, z ktorých vyplýva, že na most je vstup povolený výhradne chodcom. Vodič podľa všetkého nebral ho úvahy ani šírku cesty. 

Video obsahuje vulgarizmy

 

Domov
Zdieľať
Diskusia