Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2019, 6:55
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Opitý Nitran nabúral do auta a zaspal. V dychu mu namerali takmer 2 promile alkoholu

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložiť Uložené

Z auta ho vytiahli ospalého a podnapitého.

Vzťah Slovákov k alkoholu je dobre známy, a tak s ním, bohužiaľ, mnohí nemajú problém ani sadnúť si za volant. V prípade 27-ročného muža a jeho jazdy v alkoholickom opojení, našťastie, nedošlo k žiadnemu úrazu. Predtým, než totiž stihol svojou nezodpovednosťou niekomu ublížiť, jednoducho zaspal.

Podľa informácií Krajského riaditeľstva PZ Trnava mal 27-ročný Nitran v nedeľu o 05:00 nad ránom v Hlohovci nabúrať do zaparkovanej Škody Fabia. Krátko po náraze na muža „prišiel spánok“, a tak policajní príslušníci prichytili páchateľa spiaceho za volantom. Opitému Nitranovi následne v dychu namerali 1,71 promile alkoholu.

Odporúčané
Zástupca policajných odborov: Vyššie funkcie sa rozdávajú po známostiach, šikovnosť na to nestačí (Rozhovor) Zástupca policajných odborov: Vyššie funkcie sa rozdávajú po známostiach, šikovnosť na to nestačí (Rozhovor) 10. marca 2019, 12:43

Policajti teda muža odviedli na policajnú stanicu a obvinili ho z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Alkohol však môže byť katalyzátorom protizákonného správania aj bez toho, aby sa človek pod vplyvom rozhodol riadiť automobilové vozidlo. Len nedávno sme napríklad písali o prípade opitého 67-ročného muža, ktorý nahlásil bombu len preto, aby zistil, za aký čas k nemu dorazí polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia