Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2019, 18:19
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Američan zastrelil troch tínedžerov, ktorí mu chceli vykradnúť dom. Trestnému stíhaniu sa pravdepodobne vyhne

ZAUJÍMAVOSTI LÚPEŽ PRESTRELKA
Uložiť Uložené

Lúpežníci vo veku 15 a 16 rokov zraneniam podľahli.

V americkom štáte Georgia zastrelil majiteľ domu troch tínedžerov pri pokuse o lúpež.  Informovala o tom americká spoločnosť CNN

Traja mladíci sa priblížili nadránom k domu, ktorý chceli vykradnúť. Dvaja z nich boli bratia (15 a 16), spolu s nimi šiel aj ich 16-ročný kamarát. Tváre si zakrývali maskou. Jeden z nich podľa vraj  vytiahol pištoľ a vystrelil na nič netušiaceho majiteľa, ktorý stál pred domom.  Strielal až kým sa majiteľ neodhodlal odpovedať. Na rozdiel od pištole, ktorú mal chlapec, však vytiahol poloautomatickú pušku. Susedia počuli tínedžerov podľa WSB  kričať o pomoc. Podľa výpovedí svedkov zaznelo minimálne päť výstrelov. 

Všetci traja lúpežníci na následky poranení zomreli. Jeden z nich na mieste, ďalší dvaja po prevoze do nemocnice.

Odporúčané
Dvaja tínedžeri cestujúci po Kanade zabili možno až 3 ľudí. Radšej zomrú v prestrelke, ako by sa mali vzdať polícii Dvaja tínedžeri cestujúci po Kanade zabili možno až 3 ľudí. Radšej zomrú v prestrelke, ako by sa mali vzdať polícii 27. júla 2019, 17:10

V štáte Georgia zákon umožňuje použitie zbraní v extrémnych prípadoch. Podľa zákona je povolené použitie sily, ktorá môže spôsobiť smrť alebo vážne poranenie, dokonca aj úmyselne, v prípadoch ochrany svojho života alebo života niekoho iného. Hoci nateraz strelca trestne nestíhajú, vyšetrovanie ešte neskončilo.

Domov
Zdieľať
Diskusia