Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. septembra 2019, 21:37
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Moloch Vlavo posiela odkaz Pouličnému autorovi tónov. Nepraje si, aby raper zo Šale spomínal jeho meno

HUDBA POULIČNÝ AUTOR TÓNOV
Uložiť Uložené

Moloch síce skladbu nenahral, pre členov Pozor Records si však pripravil veľmi úprimný odkaz.

 

Pouličný autor tónov vo svojej odpovedi venovanej Fobia Kidovi spomenul aj Molocha Vlavo, ktorý sa ku situácii neodkladne vyjadril na svojom oficiálnom Facebooku. Členovi Pozor Records dal jasne najavo, že si nepraje, aby jeho meno spomínal v akejkoľvek súvislosti. 

Dnes uzrelo svetlo sveta aj video, ktoré síce nie je priamo skladbou, skôr akapelou, kde Moloch vysvetľuje aj ďalšie skutočnosti zo svojho pohľadu v súvislosti s konfliktom.

Svojím typickým prejavom s vysokou kadenciou slov sa vracia k svojmu konflitku s P.A.T. a dozvedáme sa aj čosi viac o tom, čo pripravoval Moloch v poslednom čase spoločne so svojou crew. Viac sa už dozvieš v samotnom videu. 

Odporúčané
Pouličný autor tónov odpovedá Fobia Kidovi na diss v 7 a pol minútovej skladbe Pouličný autor tónov odpovedá Fobia Kidovi na diss v 7 a pol minútovej skladbe 5. septembra 2019, 19:41
Domov
Zdieľať
Diskusia