Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2019, 19:41
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Pouličný autor tónov odpovedá Fobia Kidovi na diss v 7 a pol minútovej skladbe

HUDBA FOBIA KID POULIČNÝ AUTOR TÓNOV
Uložiť Uložené

P.A.T. po troch dňoch prichádza s odpoveďou, v ktorej sa však ušlo aj ďalším rapovým menám ako Vec, Otis, Moloch Vlavo, Pridenyyy či Big Horse.

Len pred pár dňami sme ťa informovali o najnovšom beefe na slovenskej rapovej scéne, ktorý sa začal ešte na Instagrame. Ide o konflikt medzi rapermi P.A.T. a Fobia Kid. Marginálne sa do celého sporu zapojili aj Fobiov dvorný producent a DJ – Big Horse či taktiež rapový kolega Pouličného autora tónov Mega M.

Odporúčané
Fobia Kid dissuje Pouličného autora tónov a Mega M z cirkusu Fobia Kid dissuje Pouličného autora tónov a Mega M z cirkusu 2. septembra 2019, 20:08


Prešli len tri dni od prvého disstracku, o ktorý sa postaral zakladajúci člen Dogma Family, venovaného P.A.T.-ovi s názvom FCKPAT. Ten sprevádzal aj videoklip natočený v cirkuse. Franto však za ten čas už stihol nahrať svoju odpoveď. V najnovšom počine s názvom RIPFABIA hovorí o tom, že Fobia je vraj feťák a býva na ubytovni s kamarátmi. 

V disse verbálne útočí aj na Fobiovych rodičov. Okrem toho si však podal aj mnohých ďalších slovenských raperov. Ušlo sa aj menám ako Vec, Otis, Pridenyyy, Moloch Vlavo. V tracku dokonca spomína aj komika Joe Trendyho. O videoklip sa v tomto prípade postaral Royal production.

Domov
Zdieľať
Diskusia