Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2019, 14:59
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Brad Pitt zachraňuje slnečnú sústavu vo veľkolepom vesmírnom sci-fi Ad Astra, ktoré chceš vidieť v IMAX-e

Brad Pitt zachraňuje slnečnú sústavu vo veľkolepom vesmírnom sci-fi Ad Astra, ktoré chceš vidieť v IMAX-e
Zdroj: Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po Hollywoode sa Brad Pitt vydá do vesmíru, kde ho čaká blockbusterová sci-fi jazda.

Ad Astra sa dlho držalo mimo radaru. Nevideli sme fotky ani žiadne trailery a mlčali aj tvorcovia či herci. Film stále nemá potrebný tlak na reklamu a sem-tam naň zabúdame, no potom príde trailer ako tento a my sa už nevieme dočkať kino návštevy. Otázne je, či sa existencia tohto skvelo vyzerajúceho sci-fi dostane k veľkému množstvu divákov.

Brad Pitt je však aktuálne v kurze a aj vďaka svojmu bravúrnemu hereckému výkonu v Once Upon a Time in Hollywood (pri čítaní scenára musel mľaskať blahom, že mu Quentin chce dať takú skvelú postavu) si diváci určite nájdu cestu do kina aj na jeho ďalší film. My len dúfame, že tie trailery neklamú a režisér James Gary natočil pútavé vesmírne sci-fi bez zbytočného pátosu a klišé.

Nemusíme však čakať dlho na to, aby sme to zistili. Premiéra snímky Ad Astra nás čaká už 19. septembra (září) 2019. Za réžiou stojí James Gray (The Lost City of Z), o scenár sa postarali Gray a Ethan Grossovci (Fringe), no a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví tiež Ruth NeggaLiv Tyler či Donald Sutherland

Príbeh sa zameria na odvážneho vesmírneho inžiniera Roya McBridea (Pitt), ktorý sa vydá na misiu s neistým koncom. Jeho otec, ktorého vo filme stvárňuje Tommy Lee Jones, sa totiž pred približne dvadsiatimi rokmi stratil na planéte Neptún. Roy sa však pri pátraní po otcovi dostane k odhaleniu nebezpečenstva ohrozujúceho život na našej planéte.

Z traileru sa dozvedáme, že McBride je poslaný na svoju misiu po tom, čo takmer zahynie počas udalosti zvanej The Surge. Tento incident je však zdanlivo spojený s tajnou operáciou, na ktorej pracoval jeho otec Clifford predtým, než zmizol. Ad Astra bude dramatickým, ale zároveň veľkolepým sci-fi.

Brad Pitt zachraňuje slnečnú sústavu vo veľkolepom vesmírnom sci-fi Ad Astra, ktoré chceš vidieť v IMAX-e
Domov
Zdieľať
Diskusia