Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. augusta 2019, 13:10
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Margot Robbie, Charlize Theron a Nicole Kidman budú vystavené sexuálnemu zneužívaniu od šéfa Fox News

Margot Robbie, Charlize Theron a Nicole Kidman budú vystavené sexuálnemu zneužívaniu od šéfa Fox News
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Škandál bývalého mediálneho magnáta sa dostane na plátna kín.

Kauza so sexuálnymi škandálmi Harveyho Weinsteina nie je z posledného obdobia ojedinelou záležitosťou. Túto vlnu sa bude zjavne snažiť využiť aj dráma Bombshell, kde Nicole Kidman, Margot Robbie a Charlize Theron stvárnia pracovníčky spoločnosti Fox News.

Na jej čele stál kedysi vplyvný Roger Ailes. V roku 2016 nakoniec z postu CEO Foxu odstúpil po tom, ako bol niektorými zamestnankyňami obvinený zo sexuálneho obťažovania. Ailes následne pomáhal súčasnému prezidentovi USA Donaldovi Trumpovi s jeho prezidentskou kampaňou. V máji 2017 ako 77-ročný umiera.

V prvotnej upútavke Bombshell sa nám predstavili postavy Gretchen Carlson (Nicole Kidman), Kayla Pospisil (Margot Robbie), Megyn Kelly (Charlize Theron). Ako veľmi bude snímka vychádzať zo skutočných udalostí nevieme, ale trailer jasne naznačuje, že túto trojicu žien spája tajomstvo týkajúce sa ich nadriadeného (toho stvárni John Lithgow).

Gretchen pôsobí rozhodne, Megyn sebavedome a Kayla je v kontraste k dvojici dominantných žien pomerne vystrašená. Obsadenie snímky od Jaya Roacha (Trumbo s Bryanom Cranstonom) je viac než uspokojivé, a napriek tomu, že nám toho upútavka príliš veľa neodhalila, z Bombshell cítiť nemalé očakávania. 

Za scenárom stojí oscarový Charles Randolph (The Big Short s Christianom Baleom, Steveom Carrelom, Ryanom Goslingom a Bradom Pittom). Česká premiéra je v súčasnej dobe plánovaná na 2. január (leden) 2020. Slovenská nebola zatiaľ určená.

Domov
Zdieľať
Diskusia