Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2019, 9:14
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Americký youtuber slovenského pôvodu daroval svojmu najlepšiemu kamarátovi Lamborghini za 200 000 €

ZAUJÍMAVOSTI DAVID DOBRIK
Uložiť Uložené

Nové Lambo dojalo Dobrikovho kamaráta k slzám.

O americkom youtuberovi slovenského pôvodu Davidovi  Dobrikovi je známe, že už neraz prekvapil svojich blízkych darovaním úplne nového auta. V minulosti to bola napríklad jeho asistentka či vlastný otec.

Tentokrát sa v spolupráci s jedným z najväčších vývojárov počítačových hier Electronic Arts (EA) rozhodol podarovať jednému zo svojich najlepších kamarátov Heathovi Hussarovi úplne nové Lamborghini Huracán.

Jeden z najznámejších vlogerov na svete s viac ako 13 miliónmi odberateľov a rodák z Košíc, ktorý už niekoľko rokov žne úspech za veľkou mlákou, novým autom dojal kamaráta až k slzám. Hoci model Huracán nie je vlajkovou loďou talianskej automobilky, aj v najnižšej výbave však môže stáť približne 180-tisíc až 200-tisíc eur.

Celý priebeh obdarovania je zachytený v poslednom Davidovom vlogu, v ktorom modré športové auto najprv ukáže ostatným priateľom, a napokon ho obviazané červenou stuhou daruje samotnému Heathovi Hussarovi, ktorý je taktiež pomerne známy youtuber. Keď Heath zisťuje, že nejde o žiaden žart, neubráni sa slzám.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DAVID DOBRIK (@daviddobrik),

Domov
Zdieľať
Diskusia