Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
18. augusta 2019, 12:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenská Sugar Babe: Mesačne nedostávam menej ako 3 000 €, všetci moji daddies boli vplyvní a bohatí muži na úrovni (Rozhovor)

Slovenská Sugar Babe: Mesačne nedostávam menej ako 3 000 €, všetci moji daddies boli vplyvní a bohatí muži na úrovni (Rozhovor)
REFRESHER
Uložiť Uložené

Vyspovedali sme slovenskú Sugar Babe, ktorá nám objasnila, ako to vo svete sugardatingu funguje.

Sugardating považuje väčšina Slovákov za tabuizovanú tému. Napriek tomu, že sa o nej tak často nerozprávame, ak sa naskytne možnosť prečítať si o tom, ako svet Sugar Babes a Sugar Daddies funguje, takéto články patria medzi najpopulárnejšie. Aj preto sme sa rozhodli osloviť slovenskú Sugar Babe, ktorej identitu z pochopiteľných dôvodov zverejňovať nebudeme. Pre potreby nášho rozhovoru sme ju nazvali Lucia.
 
Žije na Slovensku, momentálne randí so slovenským sugar daddym a porozprávala nám o tom, ako sa jej vzťahy vyvíjajú, koľko peňazí si dokáže mesačne zarobiť a čo plánuje robiť, keď raz so sugardatingom skončí. A spýtali sme sa jej aj to, aký má názor na pohľady mnohých Slovákov, že sugardating je iba prostitúcia v pozlátku. 
 
V tomto článku si prečítaš:
  • Ako začala svoju kariéru v sugardatingu
  • Koľko trvá, kým sa so sugar daddym vyberie na prvé rande
  • Kedy sa sugardating premenil na seriózny vzťah a lásku
  • Koľko si dokáže mesačne zarobiť
  • Aký má názor na sex na prvom rande
  • Kedy plánuje so sugardatingom skončiť
 
Slovenská Sugar Babe: Mesačne nedostávam menej ako 3 000 €, všetci moji daddies boli vplyvní a bohatí muži na úrovni (Rozhovor)
Zdroj: Pixabay
 
Čo sa stalo na úplne prvom rande so sugar daddym? 
Ak sa na to pozriem spätne, tak musím priznať, že z úplne prvého rande som mala poriadny stres, ale myslím si, že to je normálne. Nevedela som, do čoho idem a čo mam očakávať. Nakoniec všetko prebehlo v úplnom poriadku a spoznala som skvelého muža. Prvé rande sme mali v luxusnej reštaurácii v Rakúsku, o týždeň na to sme strávili víkend v Miláne. 
 
 
Ako dlho ti trvá, kým s niekým po počiatočnom oslovení zájdeš na rande? 
Nemám presne stanovené, po akej dobe by som mala ísť na rande, ale samozrejme by som sa nestretla s niekým po dvojdňovom písaní. Nejaké dva či tri týždne si s ním len píšem a volám. Vždy sa ho opýtam na jeho záujmy, niečo o živote, vzťahoch. Zaujíma ma jeho predstava, ako by chcel fungovať. Vlastne po tomto už presne viem, či má vôbec zmysel ísť na rande. 
 
Vplyvný človek na vysokej pozícii a na úrovni bol každý jeden.
 
Koľko máš rokov?
Mám 20 rokov.
 
Čo ťa priviedlo k sugardatingu? 
Sugardating mi odporučila moja kamarátka, ktorá sa mu venuje dlhšie ako ja.
 
Máš vo svete sugar datingu aj kamarátky, ktoré sa mu venujú? 
Áno, mám dve kamarátky, ktoré sa mu venujú rovnako ako ja. Je to fajn, pretože si navzájom dávame užitočne tipy a rady. 
 
Nikdy sa mi nestalo, že by sugar daddy vyzeral inak, ako na fotke alebo v niečom klamal.
 
Sugar daddy vraj podľa prieskumu zarába v priemere okolo 3 500€ a na sugar babe míňa len 16% výplaty. Zhoduje sa to s realitou?
Možno sa táto informácia zhoduje s realitou a niektorí sugar daddies minú na sugar babe naozaj len toľko peňazí, ale z mojej osobnej skúsenosti to pravda nie je. Ja som vždy mala viac ako tých 16%.
 
Odporúčané
Mladej babe zaplatil za spoločnosť celkovo až 80 000 €. Sugar Daddy Marek peniaze neľutuje, užíval si s ňou život (Rozhovor) Mladej babe zaplatil za spoločnosť celkovo až 80 000 €. Sugar Daddy Marek peniaze neľutuje, užíval si s ňou život (Rozhovor) 16. januára 2019, 20:11
 
Stalo sa ti, že sa vzťah so sugar daddym premenil na zamilovanie či lásku? 
Áno. Momentálne mám sugar daddyho, s ktorým mám normálny plnohodnotne fungujúci vzťah. Sme spolu pár mesiacov a musím povedať, že prežívam najšťastnejšie a najkrajšie obdobie môjho života. 
 
Slovenská Sugar Babe: Mesačne nedostávam menej ako 3 000 €, všetci moji daddies boli vplyvní a bohatí muži na úrovni (Rozhovor)
Zdroj: Pixabay
 
Máš okrem sugar daddyho aj normálneho priateľa?
Nie nemám. Môj aktuálny sugar daddy je môj jediný partner, ktorého mam. Samozrejme, myslím si, že sugar daddy a partner sa dajú zladiť. Obe strany majú určité požiadavky, podmienky aj pravidlá. Ide iba o to, či sa zhodnú a budú sa vzájomne rešpektovať. Nie každému sugar daddymu vadí, ak ma sugar babe aj iného priateľa, no na druhej strane sú aj takí, ktorí by to netolerovali.
 
Zavolal ťa niekedy na výlet do sveta?
Áno, precestovala som mnoho krajín, bola na krásnych miestach.
  
Máš negatívny zážitok so sugar daddym? Na prvom rande sa môžu objaviť nepríjemnosti, sugar daddy, nemusí vyzerať tak, ako na fotke.
Musím povedať, že našťastie s týmto nemám skúsenosť. Nikdy sa mi nestalo, že by sugar daddy vyzeral inak, ako na fotke alebo v niečom klamal. Jedinú vec, ktorú pokladám za negatívnu bolo to, keď sme po prvom rande zistili, že nemáme takmer nič spoločné a že by nás to spolu asi nebavilo. Tak sme to radšej obaja vzájomne v dobrom ukončili.
 
 
S akým najstarším mužom si bola na rande? 
Najstarší muž, s ktorým som sa stretla, bol vo veku 54 rokov. V rámci sugardatingu som sa vždy stretávala s chlapmi približne vo veku 40 až 54 rokov, a to z dôvodu, že ma priťahujú starší muži. Samozrejme som na stránke zahliadla aj mladých, ale osobnú skúsenosť nemám.
 
Finančná kompenzácia vraj podľa prieskumu nie je stanovená dopredu. Na peniazoch sa dohadujete v priebehu trvania vzťahu, alebo ti na účet chodí fixná suma?
Je to veľmi individuálne, všetko je o vzájomnej dohode. S každým som to mala inak. 
 
Koľko si so sugardatingom dokážeš zarobiť mesačne? 
 
Nechcem uvádzať presnú sumu, kedže to mám aktuálne každý mesiac inak, ale menej ako 3 000 € nikdy nemám.
 
Ktorý sugar daddy ti posielal najviac peňazí a ktorý zase najmenej? 
Nedá sa povedať, že jeden mi posielal viac, jeden menej. Niektorí sugar daddies mi dali určitú sumu peňazí, ktorá nebola nízka, ale nekupovali mi až tak veľa darčekov. Iní síce dali menšiu čiastku peňazí, ale tým, že mi popritom kupovali rôzne darčeky, sa to ako keby vyrovnalo. A nemám na mysli lacné darčeky.
 
Niektoré sugar babes nemajú problém s odhaľovaním svojej identity, iné chcú zostať anonymné. Aké informácie o sebe zdieľaš na portáli, kde máš založený profil? 
Na portáli mám zverejnené svoje bydlisko, vek, odbor, v akom som študovala, pracovné zameranie a stručne som sa predstavila. Moje meno som na portáli neuviedla. Keď si s mužom píšem, nehovorím mu klamlivé informácie, nemalo by to žiadny zmysel.
 
Sama za seba musím povedať, že každý jeden vzťah so sugar daddym ma veľa naučil a hlavne posunul ďalej. A to nielen po finančnej stránke.
 
Máš špecifické požiadavky, ktoré musí sugar daddy spĺňať, aby si s ním šla von?
Musí ma nejako zaujať, aby som s ním išla von. Mali by sme mať niečo spoločné, mal by byť inteligentný, so zmyslom pre humor. Ďalšie plus je, ak ma fyzicky priťahuje.
 
Mala si už stretnutie so sugar daddym, ktorý bol nejak verejne známy či veľmi vplyvný človek na vysokej pozícii? 
Možno tak trochu známy aj áno. Vplyvný človek na vysokej pozícii a na úrovni bol každý jeden.
 
Slovenská Sugar Babe: Mesačne nedostávam menej ako 3 000 €, všetci moji daddies boli vplyvní a bohatí muži na úrovni (Rozhovor)
Zdroj: Pixabay
  
Zažila si so sugar daddym aj sex na prvom rande? 
Áno, ale vopred som vedela, že naše prvé rande bude o sexe.
 
Vraj existujú aj sugar daddies, ktorí ani nevyhľadavajú sex, len sa potrebujú vyrozprávať.
Úplne súhlasím, väčšina mužov vôbec nevyhľadáva sex, jednoducho sa iba cítia osamelo, tak hľadajú spoločnosť, v ktorej sa cítia príjemne a uvoľnene. Majú potrebu odreagovať sa. Chcú vo mne nájsť oporu, aby mohli zabudnúť na starosti a problémy.
 
Ako často sa stretávate?
Stretávame sa pomerne často. Víkendy vždy trávime spolu, cez týždeň sme spolu menej, má veľa pracovných povinností. Napriek tomu sme denne v kontakte. Momentálne bývam sama v jednom z jeho bytov, ale plánujeme už aj spoločné bývanie.
 
Mala si už skúsenosť aj so ženatým mužom? 
Áno, mala. Priznal sa mi hneď, ako sme si začali písať, že je ženatý a má rodinu. Pýtal sa ma, či mi to neprekáža a nejak sme to nastavili, aby sme boli obaja spokojní. Vždy ma kontaktoval iba on. Prvá  som mu nikdy nevolala, kedže mal rodinu a nechcela som mu spôsobiť zbytočný problém.
 
Áno, mám, vždy som bola toho názoru, že zahraniční muži sú viac na úrovni, vedia si ženy viac vážiť a rozmaznávať
 
Čo sa deje, keď sa so sugar daddym rozídeš?
Život ide ďalej. Je to aj o tom, treba s tým počítať. Stále sa učíme, naberáme nové skúsenosti, robíme chyby. Sama za seba musím povedať, že každý jeden vzťah so sugar daddym ma veľa naučil a hlavne posunul ďalej. A to nielen po finančnej stránke.
 
Slováci už typicky nazývajú sugar babes prostitútkami. Čo by si im povedala, aby si ukázala, že to tak nie je?
Nemyslím si, že je to pravdivé tvrdenie .Ako som sa už aj zmienila, nie je to len o sexe. Je obrovský rozdiel medzi prostitútkou a sugar babe. Prostitútka sa venuje vyslovene jedine sexu, zatiaľ čo v sugardatingu nejde vždy len o sex. Ide hlavne o to, aby žena muža reprezentovala, musí mať všeobecný prehľad o tom, čo sa deje vo svete, nejaké tie vedomosti.
 
Vraj sa slovenské sugar babes zvyknú obliekať luxusne, aby na internete zapôsobili. Aký prístup si zvolila ty? 
Myslím si, že najviac na muža žena zapôsobí, keď je sama sebou a na nič sa nehrá. Pretvárky muž časom odhalí. Fotky by mali byť vkusné, kvalitné  a elegantné, nie príliš provokatívne a vulgárne. Pôsobí to príliš lacno. Netreba byť za každú cenu nastajlovaná v luxusnom oblečení, o to vôbec nejde.
 
Samozrejme, 100 ľudí, 100 chutí, Tak je to aj s mužmi. Na jedného to možno zapôsobí, na iného nie. Fotky mám obyčajné. Sugar daddymu však vždy pošlem aj fotky, na ktorých je zachytený môj štýl obliekania. Myslím si, že každá sugar babe by mala vlastniť niekoľko luxusných kúskov, ale nie je to hlavnou prioritou. Skôr zlatý stred.
 
Vedia o tom ľudia z tvojho okolia ako rodičia či kamaráti? 
Rodičia o tom nevedia. Vedia, že niekoho mám, ale nevedia, kde som ho spoznala. Zdôverila som sa iba trom dobrým kamarátkam, ktorým verím. Dokonca má aj prekvapili kladným názorom, pýtajú sa ma na zážitky a všetko okolo toho. Ďalej už mám iba dve kamarátky, ktoré sa venujú priamo sugardatingu ako ja.
 
Mali sme rozhovor so sugar babe žijúcej v Dánsku. Máš aj ty skúsenosti so zahraničnými mužmi?
Áno, mám, vždy som bola toho názoru, že zahraniční muži sú viac na úrovni, vedia si ženy viac vážiť a rozmaznávať. Avšak, keď som spoznala môjho terajšieho sugar daddyho, pochopila som, že nejde o to, odkiaľ človek pochádza, ale o charakter a povahu.
 
Dokedy sa vidíš vo svete sugar datingu? 
Nikdy som neoľutovala, že som začala robiť sugar babe. Práve naopak, som vďačná sama sebe, že som to vyskúšala, bol to dobre strávený čas a budem na to spomínať vždy v dobrom. Mám vďaka sugardatingu milión zážitkov.
 
Ťažko povedať, ako to bude v budúcnosti vyzerať. Vďaka sugardatingu som teraz vo vážnejšom vzťahu, tak to nechám na osud. Ak by sa náhodou stalo, že príde rozchod, tak by som sa chcela sugardatingu venovať aj naďalej, kým som ešte mladá.
 
Raz si nájdeš priateľa a založíte si spolu rodinu. Povedala by si mu, že si sa kedysi živila sugar datingom? 
Ak by som aj v budúcnosti mala priateľa, ktorý nemá so sugardatingom nič spoločné, samozrejme, že by som mu otvorene povedala, čím som sa živila. Vzťah založený na klamstve nie je nič pre mňa, takže v tomto smere by som sa mu hneď priznala.
Domov
Zdieľať
Diskusia