Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2019, 15:28
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

The Boys sa behom 2 týždňov stalo najlepšie hodnoteným a takmer najsledovanejším seriálom od Amazonu vôbec

The Boys sa behom 2 týždňov stalo najlepšie hodnoteným a takmer najsledovanejším seriálom od Amazonu vôbec
Zdroj: Amazon
FILMY A SERIÁLY THE BOYS
Uložiť Uložené

Kvalita sa pozná, kvalita sa šíri.

The Boys dorazilo na Amazon Prime pred 2 týždňami a odvtedy sa o ňom na internete hovorí takmer každý deň. Pravdepodobne najväčšia tohtoročná seriálová novinka si získala množstvo fanúšikov a ocenili ju aj kritici. Momentálne sa natáča druhá séria, no najskôr sa musíme pokloniť tej prvej. 

Tá sa na IMdB stala najlepšie hodnoteným seriálom celej histórie Amazonu. Momentálne má na stránke hodnotenie 9/10, čím sa dostalo pred nasledujúce skvelé počiny:

  • The Marvelous Mrs. Maisel – 8.7
  • The Grand Tour – 8.7
  • Fleabag – 8.6
  • Bosch – 8.4
  • The Expanse – 8.4 (Amazon-era seasons haven’t aired yet)
  • Patriot – 8.3
  • Good Omens – 8.3
  • Jack Ryan – 8.2
  • The Man in the High Castle – 8.1
Odporúčané
Najlepšie česko-slovenské hip-hop skladby roku 2013 Najlepšie česko-slovenské hip-hop skladby roku 2013 22. decembra 2013, 19:06

Porazil aj Daredevila či Punishera. Avšak, netreba zabúdať, že ide o IMdB, čo je skôr medzinárodná verzia nášho ČSFD. Na Rottenoch sa už pozeráme na číslo priemerného hodnotenia v hodnote 7,56 s 81% pozitívnymi hodnoteniami. V porovnaní s kritikmi už Daredevil vyhráva, no The Boys je veľmi vysoko. 

To však pre Amazon nie je jediná skvelá správa. Seriál je zároveň obrovským hitom pre divákov, a tak sa určite spoločnosti aj zdvihli nejaké tie profity. V dnešnej dobe, kedy streamingová konkurencia bude len a len rásť, ide pre Amazon o veľmi dôležitý seriál. Pravdepodobne pôjde aj o ich vlajkovú loď, takže tá prípadná 3. séria dostane určite aj väčší rozpočet a seriál dostane aj viac zdrojov na propagáciu. 

Behom prvých dvoch týždňov sa už stihol zaradiť medzi najsledovanejšie seriály Amazonu vôbec. Ambiciózny projekt tak prekonal očakávania samotnej spoločnosti a teší sa veľkej obľube. Dátum premiéry druhej série stále nepoznáme, no nemala by doraziť neskôr ako v lete budúceho roka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia