Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2019, 12:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bude líder alebo díler? Internet si uťahuje z Trubanovho priznania, že skúsil LSD

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Dozvedáme sa, ako vyzerá naozajstný „bad trip“ a čo vlastne znamená skratka PS.

Včera vydal predseda politického hnutia Progresívne Slovensko video, v ktorom uviedol na pravú mieru skutočnosti z uniknutého záznamu, kde hovorí, že raz vyskúšal marihuanu a mal z nej zlý stav. Michal Truban uvádza, že sa zachoval nesprávne – ako politik, ktorým nikdy nechce byť, pretože chcel vyzerať lepšie, ako naozaj je.

Odporúčané
Michal Truban priznal, že vyskúšal LSD, marihuanu mal viackrát. Politik upozorňuje na negatívne účinky drog Michal Truban priznal, že vyskúšal LSD, marihuanu mal viackrát. Politik upozorňuje na negatívne účinky drog 8. augusta 2019, 13:24

Zároveň priznáva, že marihuanu vyskúšal viackrát a má aj jednu skúsenosť s LSD. Dodáva, že o drogách je potrebné hovoriť nahlas a poukazovať na ich nebezpečenstvo. 

Podľa očakávaní tieto otvorené vyhlásenia neunikli pozornosti verejnosti, médií aj ďalších politikov, a tak máme možnosť sledovať množstvo reakcií. Tie najvtipnejšie už tradične zhrnula satirická stránka Zomri, ktorá podobne reaguje pri každej podobnej príležitosti. 

Samozrejme, túto „meme situáciu“ využili aj ďalšie platformy a okrem Trubana sa už tradične ušlo aj Dankovi alebo Gašparovičovi, ktorých tvorcovia vtipných obrázkov vždy s radosťou použijú ako známy materiál. Dozvieš sa, ako vyzerá skutočný „bad trip,“ čo znamená skratka PS a ako reaguje Dušan Cinkota.  

  

Bude líder alebo díler? Internet si uťahuje z Trubanovho priznania, že skúsil LSD
Zdroj: cynickaobluda.dennikn.sk

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial),

Domov
Zdieľať
Diskusia