Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2019, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Začína pražský dúhový pochod, čoho sa bojí Billie Eilish?

REFRESHER BILLIE EILISH FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Sleduj najnovšie Freshnews plné noviniek z domova aj zo sveta. Dozvieš sa aj čosi viac o aktuálne najpopulárnejšej speváčke a tvorcovia Avengers: Endgame prezradili zaujímavosti, o ktorých sa doteraz nehovorilo.

 

V najnovších českých Freshnews sa už tradične dozvieš všetko zaujímavé, čo sa v posledných pár dňoch udialo doma aj vo svete. Martin a Krištof si priravili novinky z hudby, filmov aj technológií, to však nie je ani zďaleka všetko.

Povieme si, ako si dať urobiť DNA test za výhodnú cenu a čo sa z neho dá zistiť  a taktiež otvoríme tému aktuálne prebiehajúceho Prague Pride, ktorý aktuálne v českom hlavnom meste prebieha. 

Z interpretov na seba opäť upozornila Billie Eilish, ktorá v najnovšom otvorenom rozhovore prezradila veľa detailov zo svojho súkromia, vrátane skoro celého chorobopisu. Dozvieš sa, čoho sa najviac bojí, ako je možné, že zvládla svoj album nahrať na posteli medzi vankúšmi a prečo nemohla rozvíjať svoju vášeň ku koňom. Začína Tekashiho súdny proces a taktiež to v posledných dňoch žilo vo Victoria's Secret. Viac sa dozvieš v samotnom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia