Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2019, 16:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Opitý východniar ohrozoval stanové mestečko na Domaši, Felíciu mu odkotúľali až k vode

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Situáciu musela riešiť hliadka polície.

Počas víkendu sa na Domaši konala ďalšia zastávka festivalu Hip Hop Žije, ktorá sa už tradične tešila obrovskému úspechu a obyvatelia východného Slovenska ukázali, že sa vedia baviť viac ako všetci ostatní. Okrem areálu rapového sviatku to žilo aj v stanovom mestečku a jeho okolí, kde podľa TV Novín ohrozoval opitý mladík ostatných ľudí nebezpečnou jazdou na striebornej Felícii. 

Následne zišiel do odvodňovacieho kanála, odkiaľ sa nevedel dostať, a tak zavolal políciu. Kým prišla, obyvatelia stanov sa mu za nebezpečnú jazdu v ich okoli odmenili veľmi kreatívne. Vozidlo párkrát prevrátili na strechu a na kolesá a odkotúľali ho až k brehu nádrže. Vrak neskôr odpratal na štvorkolke starosta a šofér nafúkal 1,5 promile. 

„V čase o 06.41 hod. bola vyslaná hliadka PZ k prevereniu oznámenia poškodenia tohto vozidla, ktoré mala skupina mladíkov niekoľkokrát prevrátiť. Hliadka na mieste zistila svedkov, na základe ktorých predviedla dve podozrivé osoby, z ktorých sa jedna doznala k poškodzovaniu,“ potvrdili pre TV Noviny policajti.

Opitý východniar ohrozoval stanové mestečko na Domaši, Felíciu mu odkotúľali až ku vode
Opitý východniar ohrozoval stanové mestečko na Domaši, Felíciu mu odkotúľali až ku vode
Domov
Zdieľať
Diskusia