Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2019, 12:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Odíďme z práce a poďme radšej na pivo, nemôžu nás vyhodiť všetkých. Nový event sa smeje z útoku na Area 51

ZAUJÍMAVOSTI PIVO PRÁCA
Uložiť Uložené

Udalosť o útoku na Area 51 pobláznila sociálne siete.

Vznik facebookovej udalosti, ktorej cieľom je zaútočiť na americkú vojenskú základňu Area 51, inšpiroval množstvo ľudí so zmyslom pre humor, aby si event prispôsobili na svoj obraz. Zrejme najvtipnejšia verzia už stihla vzniknúť v Londýne, kde skupina The Sesh založila udalosť "Leave work and go to the beer garden, they can't sack all of us".

Odporúčané
Americká armáda bude brániť základňu Area 51 pred 1,5 miliónom ľudí, ktorí tam chcú vbehnúť a oslobodiť mimozemšťanov Americká armáda bude brániť základňu Area 51 pred 1,5 miliónom ľudí, ktorí tam chcú vbehnúť a oslobodiť mimozemšťanov 14. júla 2019, 20:18

Ak nerozumieš po anglicky, celá myšlienka skupiny je veľmi jednoduchá. Namiesto útočenia na vojenskú základňu sa bude tento event točiť okolia popíjania piva, aj keď by v tej chvíli mali ľudia sedieť v zamestnaní.

Udalosť sa chystá 19. augusta priamo na obed, takže svojho zamestnávateľa budeš môcť oklamať, že sa len ideš najesť. A už sa nevrátiš, pretože s tebou pôjdu všetci kolegovia a ako hovorí ľudová múdrosť, všetkých vás vyhodiť nemôžu.

Keby si sa chcel pridať k jednej z takýchto udalostí, radšej si zvoľ popíjanie piva počas pracovnej doby. Znie to oveľa lepšie, ako nechať sa zastreliť vojakmi strážiacimi americké vojenské tajomstvá.

Odíďme z práce a poďme radšej na pivo, nemôžu nás vyhodiť všetkých. Nový event sa smeje z útoku na Area 51
Zdroj: Facebook
Domov
Zdieľať
Diskusia