Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2019, 10:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Úchylaci či premotivovaní amatéri, ktorí extrémne smrdia. PPPeter a Naked Bananas zhrnuli typy ľudí v posilňovni

ZAUJÍMAVOSTI NAKED BANANAS PPPETER
Uložiť Uložené

Toto spojenie nemohlo dopadnúť inak, ako na jednotku.

PPPetrov situačný humor si už mali možnosť obľúbiť okrem Slovákov aj obyvatelia zvyšku sveta, keďže ako jediný domáci youtuber dlhodobo tvorí obsah na medzinárodnom kanáli v angličtine. Nezabúda ani na titulky v rodnom jazyku, a tak si na svoje príde naozaj každý. 

Tentokrát venoval video typom ľudí v posilňovni a stotožní sa s ním naozaj každý, kto aspoň občas nejakú navštívi. Obzvlášť mužská časť pubilka. Amatéri, ktorí nevedia, ako používať stroje, premotivovaní experimentátori, úchylaci, aj tí, čo prídu v jednom tričku na tréning niekoľkokrát po sebe, všetci dostali priestor. 

Tentokrát si PPPeter zavolal na pomoc aj chalanov z Naked Bananas, ktorí mu pomohli jednotlivé typy posilkárov stvárniť veľmi dôveryhodne. 

Odporúčané
PPPeter: V Afrike sa pije veľa, kde nemajú možnosť kultúrneho vyžitia, tak sa stretávajú v krčme a chľascú (Rozhovor) PPPeter: V Afrike sa pije veľa, kde nemajú možnosť kultúrneho vyžitia, tak sa stretávajú v krčme a chľascú (Rozhovor) 29. novembra 2018, 10:21
Domov
Zdieľať
Diskusia