Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2019, 10:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dano Drevo aj Rytmaus z Lokal TV dabujú nového Spider-Mana

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sleduj krátku a humornú verziu v podaní legiend slovenského dabingu.

 

Nový Spider-Man: Ďaleko od domova sa zatiaľ teší obrovskému úspechu, čo v konečnom dôsledku dokazujú aj čísla zárobkov. Zároveň ide o jediný film od Marvelu, ktorý sa v našej krajine dabuje a ak si dával pozor, tak už vieš, že v tomto prípade má slovenskú verziu na svedomí dvojica Strapo a Jakub Kroner.

Chalani spoločne s najznámejšími hercami a ich ikonickými hlasmi dali dokopy verziu, ktorá v každom prípade stojí za tvoju pozornosť, to však nie je všetko. Na návštevu kina teraz lákajú aj špeciálnou dabovanou verziou, v ktorej sa spojili dve legendy – Dano Drevo a Lokal TV.

Hlasy Rytmausa, Molocha ale aj Meliška či PPPítrova verzia Harryho Pottera si vtipne vystrelili z deja v novom Spider-Manovi a jediná škoda je len to, že sme sa nedočkali aj kompletnej dvojhodinovej verzie. 

Odporúčané
Dabovala by som aj vŕzganie dverí, veď je to Marvel, hovorí Tina na Strapovu ponuku v novom Spider-Manovi. Sleduj zákulisie tvorby Dabovala by som aj vŕzganie dverí, veď je to Marvel, hovorí Tina na Strapovu ponuku v novom Spider-Manovi. Sleduj zákulisie tvorby 30. júna 2019, 19:48
Domov
Zdieľať
Diskusia