Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2019, 21:51
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Režiséri Avengers: Endgame ani 2 mesiace po premiére nedokážu vysvetliť, čo robil Cap v minulosti a ako funguje cestovanie časom

Režiséri Avengers: Endgame ani 2 mesiace po premiére nedokážu vysvetliť, čo robil Cap v minulosti a ako funguje cestovanie časom
Zdroj: Marvel Cinematic Universe
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

V akej realite sa Steve Rogers vlastne nachádzal?

Od aprílovej premiéry Avengers: Endgame sú fanúšikovia marveloviek plný otázok a teórií. Mimo iného ich samozrejme zaujíma aj letmo zobrazený záver príbehu Captaina Americu, ktorý sa vrátil do minulosti, aby žil so svojou Peggy, no a nakoniec prišiel naspäť do súčasnosti a odovzdal svoj štít. Nachádzal sa Steve Rogers v alternatívnom vesmíre alebo žil v minulosti presne toho istého univerza, ktoré poznáme z filmov?

Fungovalo to tak, že Captain America návratom do minulosti vytvoril rozvetvenie reality, v ktorej existoval s druhým Captainom America zamrazeným v ľade,“ objasňuje celú situáciu režisér Joe Russo.

Peggy rozumela, že v danom čase bol Cap (pre verejnosť) mŕtvy, pretože sa vrátil do doby, kedy nikto netušil, že je živý a zamrazený v ľade,“ nadviazal na jeho slová Anthony Russo. „Príbehom na inokedy je pochopiteľne to, že pokiaľ vytvoril rozvetvenie reality, musel by následne použiť Pymovu časticu, aby sa vrátil do pôvodnej reality, kde odovzdal štít,“ dodal k veci Joe.

Pripomeňme si, že Endgame bude nasadený opätovne do kín (na Slovensku od 11. júla) s niekoľkými bonusovými scénami a nie je vôbec vylúčené, že vďaka tomu porazí Avatara a stane sa najzárobkovejším filmom všetkých čias. Endgame si budeš môcť samozrejme neskôr užiť aj prostredníctvom Blu-ray, a to konkrétne od 13. augusta (srpen) 2019. Na ňom ťa bude čakať 6 vystrihnutých a doposiaľ nevidených záberov, 7 bonusových kapitol a audio komentár tvorcov.

Domov
Zdieľať
Diskusia