Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2019, 8:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish je jednou z najtalentovanejších mladých dám, akú som kedy počul, jej album je úžasný, hovorí Elton John

HUDBA BILLIE EILISH ELTON JOHN
Uložiť Uložené

Populárna spevácka legenda v rozhovore hovorí aj o nevyhnutnosti rapu v hudobnom svete.

Elton John je už dávno žijúcou legendou, aj napriek tomu je stále po kariérnej stránke veľmi aktívny a fanúšikovia o ňom majú možnosť počuť v rámci početných projektov. Okrem súčasne premietaného biografického filmu Rocketman sa stále venuje rádiovej show Rocket Hour na Beats 1 a aktuálne obieha svet na ďalšom turné. 

Zároveň nezaháľa ani v novej tvorbe a prednedávnom sme ho mali možnosť počuť na spolupráci s Young Thugom, ktorá však nebola prekvapivá, keďže sa títo dvaja stretli už pred dlhším časom. 

Odporúčané
Young Thug spolupracuje s Eltonom Johnom. Na verejnosť nechtiac unikol hit roka Young Thug spolupracuje s Eltonom Johnom. Na verejnosť nechtiac unikol hit roka 21. augusta 2018, 22:53

Elton je známy, že rád objavuje novú hudbu a pri tejto príležitosti mu Complex položil zopár otázok týkajúcich sa jeho pohľadu na mladých umelcov.

Prezrádza, že medzi jeho súčasných obľúbencov patrí napríklad Khalid, ale taktiež Billie Eilish, ktorú dokonca považuje za jednu z najtalentovanejších mladých dám, akú mal kedy možnosť počuť. Jej album When we all fall asleep, where do we go? považuje za úžasný a predpovedá jej ešte veľkú kariéru. 

Oceňuje jej rozmanitosť, aj skutočnosť, že je veľmi ťažké zaradiť ju do konkrétnej kategórie. Taktiež sa veľmi teší, keď ju konečne uvidí hrať naživo, čo budeš mať mimochodom ty možnosť  na rozdiel od Eltona Johna už v auguste v Prahe.

Odporúčané
Kto je Billie Eilish a prečo je jednou z najvyhľadávanejších interpretiek dnešných dní? Kto je Billie Eilish a prečo je jednou z najvyhľadávanejších interpretiek dnešných dní? 15. marca 2019, 14:27

Legenda hudobného sveta ešte porozprávala aj o svojom stretnutí s raperom z Atlanty, s ktorým spolupracovala na skladbe High. Young Thug je podľa jeho názoru veľmi talentovaný človek, len mal problém s tým, ako ho vlastne volať. „Thug? Mr Thug? Sir Thug?“

Elton ešte v rozhovore hovorí aj o dôležitosti rapu ako hudobného žánru, keďže na rozdiel od všetkých ostatných dáva mladým interpretom „z ulice“ okamžitú možnosť prebrať kontrolu a znepokojiť či dokonca vystrašiť nastolený režim. 

Domov
Zdieľať
Diskusia