Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2019, 8:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najkrajší ľudia žijú podľa prieskumu na Ukrajine, Slovensko sa v TOP 50 neumiestnilo

REFRESHER UKRAJINA
Uložiť Uložené

Hlasovalo približne 1,5 milióna ľudí po celom svete, s veľkou pravdepodobnosťou tak Slovensko utrpelo aj kvôli neznalostiam geografie hlasujúcich.

Spoločnosť Big 7 Travel vytvorila prieskum na sociálnych sieťach, na základe ktorého zisťovala, v ktorej krajine žijú podľa zvyšku sveta najkrajšie ženy a muži. Do dotazníka sa zapojilo približne 1,5 milióna ľudí, ktorí mali určiť, v akej národnosti žijú najviac „sexi“ ľudia. Hlasovali teda ženy aj muži.

Kľúčové slovo bližšie nešpecifikovali, podľa väčšiny slovníkov vrátane toho slovenského sa však dá vysvetliť ako „príťažlivý ktorý priťahuje, obyč. svojou krásou, zaujímavosťou, svojím pôvabom.“ Túto definíciu má teda podľa všetkého zakorenenú v hlave väčšina hlasujúcich. 

Odporúčané
Videom o Zemi zamorenej plastom pohltila internet. Refresher dievča Natália bola však kedysi shopaholička, modelka a stylistka Videom o Zemi zamorenej plastom pohltila internet. Refresher dievča Natália bola však kedysi shopaholička, modelka a stylistka 3. septembra 2018, 16:35

Výsledky Slovákov prekvapia, keďže naše ženy a muži sa v rebríčku najlepších 50 nevyskytujú. S vysokou pravdepodobnosťou sa to môže týkať aj geografickej neznalosti, nižšej miery turizmu a taktiež skutočnosti, že nie je veľa slovenských modeliek, ktoré by mohol poznať celý svet.

Susedné Česko sa umiestnilo na 18. mieste a samotní tvorcovia uvádzajú mená ako Ivana Trump, Karolína Kurková či Paulina Porizkova. Na prvom mieste je Ukrajina, na druhom vďaka Brigitte Nielsen a Viggo Mortensen Dánsko a na treťom Filipíny kvôli dvojici Bruno Mars a Manny Pacquiao.

Najkrajší ľudia žijú podľa prieskumu na Ukrajine, Slovensko sa v TOP 50 neumiestnilo
Zdroj: www.dailymail.co.uk
Domov
Zdieľať
Diskusia