Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2019, 8:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cardi B je v novom videoklipe šialená psychopatka bez oblečenia, ktorá nezvládne ďalší mediálny tlak

HUDBA
Uložiť Uložené

Aktuálna víťazka BET Awards zverejňuje sľubovaný klip k aktuálnej skladbe Press.

Cardi B v uplynulých dňoch potvrdila pozíciu najúspešnejšej raperky na planéte a stala sa majiteľkou aj poslednej zo série prestížnych trofejí. Získala totiž ocenenie BET Awards pre najlepšiu ženskú interpretku rapového žánru.

Okrem kontroverzií a súdnych sporov o milióny sa s Cardi ešte aktuálne spájajú informácie o tom, že pracuje na novom albume, čo potvrdzuje aj nedávno vydanou novinkou s názvom Press. Už pri zverejnení skladby sme zistili, že môžeme očakávať aj vizuálne spracovanie, čo sa teraz stáva realitou. 

Podľa očakávaní si Cardi B opäť získava pozornosť pre seba a opäť tým, čo má najradšej. Nahota a predvádzanie sa v kombinácii so scénami zo súdnej siene a väzenia budú s veľkou pravdepodobnosťou zárukou veľkého počtu videní. Zároveň ešte raperka dáva najavo, že jej nerobí dobre tlak médií a verejnosti. 

Odporúčané
Cardi B odpovedá, či by chcela urovnať beef s Nicki Minaj. Vtipná reakcia poteší jej fanúšikov Cardi B odpovedá, či by chcela urovnať beef s Nicki Minaj. Vtipná reakcia poteší jej fanúšikov 15. apríla 2019, 10:20
Domov
Zdieľať
Diskusia