Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2019, 11:59
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Seriál Slovania od režiséra Čiary a Trhliny doplní aj Tomáš Maštalír

Seriál Slovania od režiséra Čiary a Trhliny doplní aj Tomáš Maštalír
Zdroj: TV JOJ
FILMY A SERIÁLY SLOVANIA
Uložiť Uložené

Známy herec sa tak pridáva k Dušanovi Cinkotovi, Marekovi Vašutovi a ďalším.

Ešte v marci tohto roku sme ťa informovali o tom, že do finančne nákladného projektu Slovania sa pridal Dušan Cinkota. Ten sa u slovenského publika preslávil najmä dabérskou prácou na seriáli Priatelia (postava Chandlera) či na hite Jamesa Camerona Avatar (Jake Sully). Náš rozhovor s Cinkotom nájdeš v nižšie priloženom boxe.

Ako však informuje portál MediaBoom, v Slovanoch uvidíme aj známeho herca Tomáša Maštalíra. Ten s režisérom Slovanov Petrom Bebjakom spolupracoval v minulosti na thrilleri Čiara či na divácky úspešnej Trhline natočenej podľa knižnej predlohy Jozefa Kariku.

Odporúčané
Dušan Cinkota: Vo väzení je prostitúcia, milostné vzťahy. Tí, čo rozhodujú o drogovej legislatíve, by mali zmúdrieť (Rozhovor) Dušan Cinkota: Vo väzení je prostitúcia, milostné vzťahy. Tí, čo rozhodujú o drogovej legislatíve, by mali zmúdrieť (Rozhovor) 9. apríla 2019, 14:21

Slovania sa už aktuálne druhý mesiac natáčajú na Ukrajine. Štáb sa rozhodol presunúť k našim východným susedom z dôvodu vhodných natáčacích lokácií, ale taktiež kvôli nižším vstupným nákladom. Nakrúcať by sa ale neskôr malo aj v Česku a v Maďarsku.

Okrem Cinkotu a Maštalíra v seriáli budeš môcť vidieť hercov, ako Zuzanu Fialovú, Andreja Hryca, Mareka Vašuta, Juraja Loja, Richarda Autnera, Michala Režnýho a ďalších. Nakrúcanie by sa malo stihnúť ukončiť ešte v priebehu roku 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia