Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2019, 14:41
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

V 2. sérii The Terror z dielne Ridleyho Scotta budeme svedkami bizarných vrážd počas druhej svetovej vojny

V 2. sérii The Terror z dielne Ridleyho Scotta budeme svedkami bizarných vrážd počas druhej svetovej vojny
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

The Terror: Infamy láka na ďalší hororový zážitok.

Už nejakú dobu vieme, že ďalšie série z antológie The Terror nebudú zasadené do toho istého obdobia, ako tá prvá (našu recenziu nájdeš tu). A ako nám potvrdili aj doposiaľ zverejnené informácie či obrázky, v druhej sérii s názvom The Terror: Infamy vystriedame polárnu výpravu za Južnú Kaliforniu počas druhej svetovej vojny.

Odporúčané
15 failov rýchlych občerstvení 15 failov rýchlych občerstvení 23. júla 2013, 15:23

Príbeh sa bude tentokrát sústrediť na sériu bizarných úmrtí, ktoré prenasledujú japonsko-americkú komunitu v internačných táboroch, kde bolo držaných mnoho zajatcov. Navyše, televízna stanica AMC už zverejnila aj prvý trailer, plný nadprirodzených a duchárskych elementov. Opäť nás teda čakajú udalosti vychádzajúce zo skutočnosti, ktoré budú okorenené hororovými prvkami. Koniec koncov, presvedč sa sám.

Novým showrunnerom sa stal Alexander Woo (True Blood) a čo sa týka hereckého obsadenia, ukáže sa napríklad Derek Mio, Kiki Sukezane, Cristina Rodlo, Shingo Usami, Naoko Mori, Miki Ishikawa či George Takei. The Terror: Infamy bude pozostávať z 10 epizód a premiéra tej prvej je naplánovaná na 12. augusta (srpen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia