Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2019, 17:22
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Beyoncé a Childish Gambino spievajú spoločný hit v nových záberoch z Levieho kráľa

Beyoncé a Childish Gambino spievajú spoločný hit v nových záberoch z Levieho kráľa
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V remaku Levieho kráľa sa dočkáme aj niekoľkých skladieb a spevu.

Remake Levieho kráľa dorazí do kín po celom svete už 18. júla.  Spoločne s úplne novými, ale aj známymi scénami z animovaného originálu sa dočkáme aj nových piesní. Tie okrem iných naspievajú aj Donald Glover aka Childish Gambino spoločne s Beyoncé. Kúsok z jednej takej skladby Disney uvoľnilo spoločne s novými zábermi nižšie. Skladba vyhrala v roku 1995 Oscara, Grammy a aj Zlatý Glóbus. 

Réžie filmu sa chopil Jon Favreau, ktorý je známy najmä prácou na prvých dvoch častiach Iron Mana (2008 a 2010) a taktiež na nedávnom spracovaní Knihy džunglí (2016), ktorá sa mu mimochodom veľmi vydarila (a zároveň aj štúdiu zarobila veľké peniaze). Scenár k snímke napísal Jeff Nathanson (Terminál, Muži v čiernom 3, Piráti Karibiku: Salazarova pomsta).

Mufasu a jeho hlasu sa opäť ujal legendárny James Earl Jones, ktorý mu požičal hlas aj v animovanej verzii. Ďalej započuješ hlasy Donalda Glovera (postava Simbu), speváčky Beyoncé (Nala), Setha Rogena (Pumbaa), Billyho Eichnera (Timon), Chiwetela Ejiofora (Scar) či Keegana-Michael Keya (Kamarati).

Domov
Zdieľať
Diskusia