Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2019, 10:54
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Útok na rozhodcu, zákerné fauly aj červená karta. V týchto 45 sekundách nemohla chýbať ani vtipná simulácia

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené

Argentínsky futbalový zápas mal všetko, čo by si od neho očakával.

V argentínskej lige Primera B Nacional sa v dvojzápase play-off o postup stretli kluby Almagro a Atletico Central Córdoba. Zrejme nižšie argentínske futbalové ligy zvyčajne nesleduješ, a tak nemáš prehľad o tom, ako vyzerá futbalová vášeň v Južnej Amerike.

Jeden užívateľ Twitteru Paul Reidy si odvetný zápas všimol a nahral na sociálnu sieť iba krátky 45-sekundový útržok zo súboja. V týchto 45 sekundách však uvidíš všetko, čo charakterizuje temperamentný juhoamerický futbal.


Hráči si nedarovali ani kúsok priestoru a zakaždým, keď sa lopty ujal súper, zozadu už lietali zákerné aj menej zákerné pokusy o odobratie lopty, ktoré väčšinou skončili tvrdými faulami.

Najbizarnejší moment sa odohral vo chvíli, keď rozhodca udeľoval hráčovi Almagra červenú kartu, ale medzitým sa nechtiac lakťom dotkol iného hráča, ktorý sa zvalil na zem, akoby dostal silný úder do hlavy. Rozhodca bol potom napadnutý vylúčeným hráčom, ale napokon súboj pokračoval.

Odporúčané
EURO 2024: Slovensko ešte čakajú tieto prípravné zápasy. Okrem toho, SFZ oznámil nového generálneho partnera (+PREHĽAD) EURO 2024: Slovensko ešte čakajú tieto prípravné zápasy. Okrem toho, SFZ oznámil nového generálneho partnera (+PREHĽAD) 19. marca 2024, 11:30

Už v prvom zápase skončilo Almagro s vylúčeným hráčom a prehralo 2:1, tentokrát si nechalo vylúčiť hráča už po prvej polhodine hry, opäť prehralo rovnakým výsledkom a šancu v play-off stratilo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia