Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2019, 15:19
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenskí policajti tiež pokutujú vodičov, ktorí si fotia nehody. Vytiahli niekoľko príkladov, kedy na to vodiči doplatili

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ani slovenskí muži zákona sa nenechali zahanbiť.

Včera sa po československom internete začalo šíriť video z nemeckej diaľnice, na ktorej sa stala vážna dopravná nehoda. Keď okolo nej prechádzali Čech a Maďar, policajti si všimli, že namiesto venovania sa riadeniu mali v rukách telefóny a snažili sa nehodu odfotiť.

Jeden policajt preto obidvoch vytiahol z vozidiel a chcel ich zaviesť priamo k nehode, aby si mohli mŕtve telá pofotiť, keď sú takí zvedaví a nedokážu rešpektovať ľudské tragédie.

Samozrejme, ani jeden z vodičov nechcel ísť až k obetiam, obaja sa rýchlo ospravedlňovali a za svoje správanie si vyslúžili pokuty. Video si všimli aj naši policajti, ktorí na Facebooku upozornili, že ani na Slovensku neodídeš bez pokuty, ak si ťa muži zákona všimnú, ako si fotíš nehody.

Odporúčané
„Chcete si fotiť mŕtvoly? Poďte!“ Nemecký policajt prevychoval Čecha a Maďara, ktorí si fotili tragickú nehodu „Chcete si fotiť mŕtvoly? Poďte!“ Nemecký policajt prevychoval Čecha a Maďara, ktorí si fotili tragickú nehodu 23. mája 2019, 13:02

V príspevku upozorňujú na to, že o pokutách pre vodičov dokumentujúcich nehody už viackrát písali na Facebooku a pridali konkrétne príklady. V januári takto schytali pokuty štyria vodiči, ktorí sa nevenovali riadeniu a radšej fotili nehodu, koncom apríla zase vodič v Trnave odmietal, že by si nehodu fotil, ale policajti ho začali riešiť v správnom konaní a mobil v ruke bol dokonca zachytený na videu.

Ak teda prechádzaš okolo nehody, keď to situácia nevyžaduje, nespomaľuj a udalosť si nefoť, ohrozuješ tak nielen seba, ale aj ostatných vodičov. Kvôli takýmto vodičom vznikajú zápchy a prípadné ďalšie škodové udalosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia