Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2019, 14:48
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Margot Robbie bude v Prahe natáčať vojnový thriller. S kapitánom SS sa v ňom vydá na lov nacistov

Margot Robbie bude v Prahe natáčať vojnový thriller. S kapitánom SS sa v ňom vydá na lov nacistov
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY MARGOT ROBBIE
Uložiť Uložené

Režisér snímok Macbeth či Assassin's Creed príde svoju novinku natáčať do susedného Česka.

O chystanom vojnovom thrilleri s názvom Ruin, v ktorom si hlavnú úlohu strihne krásna Margot Robbie (The Wolf of Wall Street, About Time, I, Tonya), sme ťa naposledy v krátkosti informovali ešte v jednom z našich vydaní rubriky Raňajky s Filmkultom. Zdá sa však, že fáza príprav je už na svojom konci a štáb sa tak pomaličky presunie k samotnému natáčaniu.

Ako totiž hlásia najnovšie informácie, Margot by mala už onedlho zavítať do Prahy, kde sa bude snímka nakrúcať. No hlavné mesto Českej republiky nebude plniť iba funkciu filmovej kulisy. Praha sa stane skutočným miestom, kam príbeh zavedie ústrednú dvojicu. Vytvorí ju už vyššie spomínaná Robbie, ktorá si zahrá preživšiu holokaustu menom Elsa Brzezina, no a po jej boku sa objaví aj Matthias Schoenaerts (A Bigger Splash, The Danish Girl, Red Sparrow).

Margot Robbie bude v Prahe natáčať vojnový thriller. Spoločne s kapitánom SS sa v ňom vydá na lov nacistov
Margot Robbie bude v Prahe natáčať vojnový thriller. Spoločne s kapitánom SS sa v ňom vydá na lov nacistov Zdroj: Warner Bros./Benelux Film Distributors

Ten stvárni bývalého kapitána SS pohybujúceho sa Nemeckom po druhej svetovej vojne, ktorý je odhodlaný odčiniť svoje zločiny spáchané počas vojny. Spoločne s Elsou sa tak vydajú na misiu s cieľom vypátrať všetkých preživších členov mužovej jednotky. O réžiu sa postará Justin Kurzel (Macbeth, Assassin's Creed) a za scenárom stoja Matthew a Ryan Firpovci (obaja The Eternals).

Odporúčané
11 najlepších outfitov Margot Robbie. Nie je len Barbie, ale aj sexi kráľovnou vintage modelov na červenom koberci 11 najlepších outfitov Margot Robbie. Nie je len Barbie, ale aj sexi kráľovnou vintage modelov na červenom koberci 27. marca 2024, 11:00

Na ďalšie informácie si budeme musieť ešte počkať, no už podľa témy, príbehu a obsadenia vzbudzuje snímka veľké očakávania. Bude preto zaujímavé sledovať, ako sa s touto látkou popasuje austrálsky režisér Kurzel, ktorý nás svojou doterajšou tvorbou príliš neohúril. Projektu však rozhodne držíme palce a dúfame, že sa podarí.

Domov
Zdieľať
Diskusia