Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2019, 15:54
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Vans odhaľuje exkluzívnu kolekciu Harry Potter. Každá fakulta Rokfortu získala vlastné tenisky

MÓDA HARRY POTTER NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Doslova magická kolaborácia určite poteší nejedného fanúšika fantasy série Harry Potter.

Kalifornská skateboardová značka Vans nás svojimi exkluzívnymi kolaboráciami snáď nikdy neprestane prekvapovať. Po zaujímavých spoluprácach s NASA, amsterdamským múzeom Vincenta van Gogha či s komiksovým gigantom Marvel prichádza tentokrát s mimoriadnou magickou kolaboráciou s fantasy sériou Harry Potter.

V zbierke sa nachádzajú unikátne tenisky s tematikou, farebnými kombináciami a prvkami každej jednej fakulty Rokfortskej strednej školy čarodejníckej – Chrabromil, Bifľomor, Bystrohlav a Slizolin. Kolekcia disponuje viacerými siluetami, ktoré majú odzrkadľovať charakter a štýl každej jednej fakulty.

Vans odhaľuje exkluzívnu kolekciu Harry Potter. Nebudú chýbať tenisky s tematikou každej Rokfortskej fakulty
Vans odhaľuje exkluzívnu kolekciu Harry Potter. Nebudú chýbať tenisky s tematikou každej Rokfortskej fakulty Zdroj: Vans

Nechýbajú napríklad chrabromilské členkové Sk8-Hi v červeno-zlatej farbe s čiernym semišovým zvrškom a ikonickým bočným pruhom Jazz Stripe doplnené o erb fakulty s levom či taktiež šachovnicový modro-sivý model Authentic s prvkami Bystrohlavu.

Aj Bifľomor má svoje zastúpenie v podobe čierneho modelu Slip-On so žltými detailmi a vyšívaným jazvecom z erbu fakulty a nakoniec samozrejme uzatvára celú kolekciu aj silueta Vans Era vo farbách Slizolinu (tmavo-zelená a strieborná). Keďže sa v ich erbe nachádza had, povrch tenisky je vyrobený z umelej hadej kože. Motív platu nechýba ani na jazyku.

Oficiálny dátum vydania síce doposiaľ nie je známy, no podľa všetkých informácii sa exkluzívna kolekcia dostane do predaja už v najbližších týždňoch. Ak očakávaný release nechceš zmeškať, prihlás sa na oficiálnej Vans stránke k jeho sledovaniu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa vans (@vans),

Domov
Zdieľať
Diskusia