Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2018, 14:10
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Vans a Marvel spojili sily na kolekcii tenisiek a oblečenia inšpirovaných ich najslávenjšími superhrdinami

MÓDA FOOTSHOP MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nechýbajú Hulk, Spiderman ale ani Deadpool.

Z času na čas sa Vans uchýli k spolupráci s renomovanými značkami alebo umelcami, čoho výsledkom sú takmer výhradne iba samé zaujímavé kúsky. Výnimkou nie je ani najnovšia kolekcia s komiksovým Marvelom, s ktorým vznikla rozsiahla kolekcia tenisiek a oblečenie pre deti aj dospelých.

Spomedzi všetkých produktov samozrejme vyčnievajú tenisky, ktoré sú srdcovou záležitosťou pôvodne skateboardovej značky. Marvel si zobral do parády všetky ikonické modely ako Sk8-Hi, Old Skool, Authentic alebo Slip-On a prezliekol ich do kabátu svojich najobľúbenejších superhrdinov. Nechýbajú medzi nimi napríklad Hulk, Spiderman, ostatní Avengers alebo Deadpool.

Všetky tenisky a oblečenie si môžeš nakúpiť v pohodlí domova na oficiálnom e-shope Footshopu alebo v jednej z ich kamenných pobočiek v Bratislave, Prahe alebo v Budapešti.

Domov
Zdieľať
Diskusia