Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2019, 13:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ben Cristovao má chuť sa dáviť tým, čo ty nedokážeš stráviť. Vo videoklipe lezie na vrchol sveta a trénuje na dôležitý zápas

HUDBA BEN CRISTOVAO
Uložiť Uložené

V najnovšom videoklipe cestuje Ben za poznaním toho, o čom je Jiu-Jitsu.

Fanúšikovia Bennyho Cristovaa si na ďalší oficiálny album pravdepodobne ešte chvíľu počkajú, môže ich však tešiť skutočnosť, že je relatívne aktívny aspoň vo vydávaní videosinglov. Tentokrát sme sa dočkali novinky zo slnečného Ria, kde však spevák a raper neprišiel oddychovať.

V skoro filmovom videoklipe totiž mapuje svoju cestu za pochopením toho, o čom je brazílske Jiu-Jitsu, ktorému sa zároveň dlhodobo venuje. Sprevádza ho učiteľ a jeho úlohou je dokázať mu, že je pripravený na veľký zápas. Budeš mať možnosť vidieť viacero úsmevných momentov a v tomto prípade teraz patrí obrovská zásluha tvorcom vizuálu na čele s režisérom Piotrekom Matejkowskim.

Hudobnú produkciu už tradične doplnil Osama Verse-Atile z The Glowsticks a my predpokladáme, že sa skladba veľmi rýchlo dostane na prvú priečku v YouTube trendoch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia