Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2019, 19:39
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ľudia platia službe za to, aby im vyrobila fejkovú dovolenku, ktorú si môžu zavesiť na Instagram

ZAUJÍMAVOSTI DOVOLENKA
Uložiť Uložené

Fejková dovolenka na mieru znie ako výborný nápad.

Ak nemáš čas alebo dostatok peňazí na to, aby si zaplatil za letnú dovolenku či výlet do Ríma, jednoducho môžeš zaplatiť pár desiatok dolárov službe Fake A Vacation a dovolenku ti vyrobia na mieru.

Na službu upozornil New York Post, ktorý si všimol, že na webovej stránke ponúka balíčky z rôznych kútov sveta od havajských pláží až po Las Vegas, kde ťa grafici ochotne vložia a môžeš sa chváliť na Instagrame. Služba vraj mala vzniknúť ako žartík, ale záujemcov sa objavuje tak veľa, že grafici majú plné ruky práce.

Služba ti vyrobí fejkovú dovolenku, aby si ju mohol zavesiť na Instagram. Dopyt ľudí stúpa
Služba ti vyrobí fejkovú dovolenku, aby si ju mohol zavesiť na Instagram. Dopyt ľudí stúpa Zdroj: Fake A Vacation

Ako môžeš vidieť na príkladových obrázkoch, je jasné, že za pôvodným nápadom sa žartík rozhodne ukrýval, pretože takýmto fotomontážam nemôže nikto uveriť, avšak nevedno, ako vyzerajú výsledky v súčasnosti.

Za úpravu fotiek z Las Vegas teraz zaplatíš len 19,99 dolára a priebeh je jednoduchý. Službe pošleš niekoľko fotiek vo vyžadovaných pózach, letnom oblečení a už len počkáš na výsledok.

Odporúčané
Dovolenka na grécky aj turecký spôsob s najčistejšou vodou na kúpanie v EÚ Dovolenka na grécky aj turecký spôsob s najčistejšou vodou na kúpanie v EÚ 24. apríla 2024, 9:30

Netrúfame si povedať, kto službu využíva, pretože na sfejkovanie dovolenky sa predsa len nemôžeš stretávať s kamarátmi či chodiť do práce, aby ti uverili, ale ak niekto neovláda prácu s Photoshopom a chce zúfalo zaujať ľudí na sociálnych sieťach, možno po nej naozaj siahne.

Domov
Zdieľať
Diskusia