Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2019, 19:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande je zebra, Bieber pavián a Snoop Dogg marihuanový krík. Rapom a spevom bojujú desiatky interpretov za našu planétu

HUDBA ARIANA GRANDE JUSTIN BIEBER KANYE WEST
Uložiť Uložené

Lil Dickymu sa podarilo na jednu skladbu dostať viac ako 30 najlepších interpretov na svete. Všetci sa spojili pre dobrú vec a upozornili tak nebezpečenstvo klimatických zmien.

 

Lil Dicky je narozdiel od svojich kolegov oveľa sofistikovanejším interpretom, ktorý si dal tentokrát námahu vytvoriť skladbu, kde hosťuje až 30 interpretov. S cieľom poukázať na environmentálne problémy oslovil aj kapacity ako Katy Perry, Ed Sheeran, John Legend.

Výsledkom je pieseň Earth, ktorá hneď dostáva aj animovaný vizuál pripomínajúci Levieho kráľa. Dej sa síce začína v reálnom svete, po pár desiatkach sekúnd sa však dostávame do toho rozprávkového a máme možnosť vidieť Arianu ako zebru, Justina Biebera ako paviána a Snoop Dogga ako marihuanový krík. Kanye West sa síce do iniciatívny nezapojil, Kevin Hart ho však dokázal napodobniť priam dokonale. 

Celý tento projekt vznikol v spolupráci s nadáciou Leonarda DiCapria, ktorá bojuje za to, aby si ľudia uvedomovali environmentálne problémy týkajúce sa našej planéty a správali sa k nej šetrnejšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia