Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2019, 11:54
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

„Kiežby sa ľudia nezameriavali na môj zadok.“ Kim Kardashian a Kanye West hviezdia v novom videu, kde ukazujú svoju vilu

ZAUJÍMAVOSTI KANYE WEST
Uložiť Uložené

Vogue prišiel navštíviť hviezdnu dvojicu priamo doma.

Magazín Vogue získal nedávno unikátnu príležitosť nahliadnuť do domova Kim Kardashian a Kanyeho Westa. Z návštevy vzniklo video s názvom 73 otázok, čo vystihuje jeho obsah, pretože sa v ňom Kim prechádza po svojej prázdnej vile, ktorú v jednej chvíli nazvala kláštorom, a vysvetľuje divákom, aký talent skrýva pred svetom, ako trávi svoj čas a čo urobí, keď ráno vstane. 

Vo videu hviezdi Kanye West, keď hneď na začiatku príde otvoriť dvere a Kim ho „úplne spontánne“ pošle do izby za deťmi, veď neprišli natáčať rapera, ale ju. Kanye na otázky novinára viackrát odpovedá sarkasticky. Na otázku, čo je najlepšie na otcovstve, odsekne, že deti. 

Video doteraz nazbieralo cez 25 miliónov zhliadnutí, ale nezískava len pozitívne reakcie. Najnovšie si ho podal youtuber h3h3, ktorý sa výborne zabával na tom, že Kim chce, aby sa ľudia konečne prestali zameriavať na jej zadok.

Všimol si aj zvláštne vybavenú kuchyňu a takmer prázdnu vilu, ktorá skôr pripomína čakáreň v nemocnici ako luxusný príbytok. Ako napísal jeden užívateľ v komentároch, Kim s Kanyem bývajú v takom dome, ako keď človek v hre Sims na začiatku nemá peniaze, a tak necháva všetky izby viac či menej prázdne.

Známy youtuber h3h3 už stihol vyjadriť svoj názor

Domov
Zdieľať
Diskusia