Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2019, 10:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Taylor Swift spúšťa záhadné odpočítavanie. Vyjde onedlho jej očakávaný nový album?

HUDBA TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Na oficiálnej stránke taylorswift.com prebieha odpočítavanie do 26. apríla, kedy by mal uzrieť svetlo sveta nový album.

Taylor Swift patrí medzi najobľúbenejšie popové speváčky sveta, žiaľ, už dlhší čas jej kariéra trpí kvôli tomu, že zanedbáva fanúšikov svojou neaktivitou. Albumovým projektom sa naposledy o slovo prihlásila ešte v roku 2017 a odvtedy sme sa dočkali len zopár videoklipov a dokumentárneho filmu k zatiaľ poslednému veľkému turné. 

Obzvlášť v dnešnej dobe poslucháči veľmi rýchlo na menej aktívnych interpretov dokážu veľmi rýchlo zabudnúť, teraz však všetko nasvedčuje tomu, že Taylor Swift má hotový nový projekt. Počas poslednej noci totiž na všetkých svojich sociálnych sieťach zdieľala svoju oficiálnu stránku s popisom „4.26“

Na webe taylorswift.com teraz nájdeme odpočítavanie do 26. apríla a dôkazom, že pôjde o nový album je aj skutočnosť, že čas uplynie presne v sekunde, kedy streamovacie služby najčastejšie uverejňujú najzásadnejšie projekty. Teda v noci zo štvrtka na piatok.  

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

4.26

Príspevok, ktorý zdieľa Taylor Swift (@taylorswift),

Domov
Zdieľať
Diskusia