Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2019, 14:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor vytrhol fanúšikovi mobil z ruky a rozdupal ho na zemi. Polícia zverejnila záznam, kvôli ktorému bojovníka zatkli

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Policajti zverejnili video z bezpečnostnej kamery.

Keď Conor McGregor v polovici marca nadránom vychádzal z hotela Fontainebleau Miami Beach v americkom Miami, mal so sebou partiu ochrankárov. Hodinky v tom čase ukazovali približne 5:20 ráno a napriek pokročilej hodine sa pred hotelovým vstupom okamžite vynorila skupina fanúšikov.

Chceli sa s McGregorom odfotiť a získať autogram, čo bojovník chvíľu toleroval, ale keď sa ho snažil zaznamenať Ahmed Abdirzak, Ír situáciu nezvládol a vybuchol. Najskôr mu udrel do telefónu, ktorý spadol na zem, po čom zariadenie rozdupal. Vzal ho do rúk a majiteľovi ho už odmietol vrátiť, a tak odišiel na políciu a bojovníka nahlásil.

Odporúčané
Conora McGregora zatkli v americkom Miami Conora McGregora zatkli v americkom Miami 12. marca 2019, 1:13

Policajti si od hotela vypýtali záznamy z bezpečnostnej kamery, McGregora onedlho lokalizovali a zatkli. Prepustený bol na kauciu 12 500 dolárov a my sme sa konečne dočkali celej nahrávky z kamier, pretože ju s odstupom času policajti zverejnili.

Môžeš na nej vidieť, ako sa Conor víťazoslávne prechádzal pred hotelom, keď sa odrazu objavil skrat a fyzický útok na fanúšika. Samozrejme, Íra čaká za incident súdne pojednávanie, kde mu bude vytýčený trest.

Domov
Zdieľať
Diskusia