Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2019, 0:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Po raperovi Nipsey Hussle bude pomenovaná križovatka na ulici, kde vyrastal. Petíciu podpísalo pol milióna fanúšikov

HUDBA
Uložiť Uložené

Stovky tisíc ľudí trvali na tom, že pamiatka známeho rapera musí byť oživená čo najskôr. Už o pár dní bude križovatka premenovaná na „Nipsey Hussle Square“.

Známy raper Nipsey Hussle nás opustil už pred viac ako týždňom. Políci v Los Angeles sa veľmi rýchlo podarilo chytiť vinníka a už je dokonca obvinený. V prípade odúsenia by ho s najväčšou pravdepodobnosťou čakalo doživotie za mrežami. Spravodlivosť ho síce dobehla, nám už však kvalitného hudobníka nikto nevráti. 

Fanúšikova veľmi rýchlo vymysleli spôsob, ako si jeho pamiatku uctiť a zároveň zaistiť, že si ho budeme pripomínať oveľa častejšie. Zorganizovali petíciu za to, aby križovatka pri mieste, kde vyrastal, bola premenovaná práve podľa jeho mena.

Veľmi rýchlo sa vyzbieralo skoro 500 000 podpisov a kompetentný člen mestskej rady Marqueece Harris-Dawson dnes oznámil, že križovatka ulíc Crenshaw Boulevard a West Slauson Avenue v južnom Los Angeles bude niesť meno Ermias „Nipsey Hussle“ Asghedom Square.

Už 11. apríla sa zároveň bude konať oficiálna rozlúčka v Staples Center, kde vystúpi mnoho interpretov a s Nipseym sa rozlúči aj jeho rodina. Očakáva sa približne 21-tisíc návštevníkov a len pre zaujímavosť ide o totožné miesto, kde sa ľudia lúčili s Michaelom Jacksonom.

Domov
Zdieľať
Diskusia