Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2019, 12:22
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Hráč Call of Duty vymenil krásnu rosničku za hernú kariéru a neľutuje. Po takmer roku je šťastný, ako sa rozhodol

ZAUJÍMAVOSTI CALL OF DUTY
Uložiť Uložené

Doug Martin po čase opäť zhodnotil svoj rozchod so svetoznámou rosničkou.

Možno si spomínaš na profesionálneho hráča Call of Duty, o ktorom sa vo veľkom písalo minulý rok. Doug „Censor“ Martin hrával kedysi obľúbenú hru na vysokej úrovni, potom výkonnosť trochu upadla a medzitým si našiel priateľku Yanet Garcíu.

Zrejme ju poznáš ako ženu s titulom najkrajšej rosničky sveta, lenže ona pochádza, žije a pracuje v Mexiku, Doug zase býva v Spojených štátoch amerických, a tak tento vzťah nefungoval úplne ideálne.

Napriek tomu hráč prekvapil svojich fanúšikov, keď minulý rok oznámil, že sa s Yanet rozchádza, pretože sa chce profesionálne venovať Call of Duty a ona by mu v tejto vysnenej kariérnej ceste nanešťastie iba zavadzala. Okrem toho neskôr prezradil, že si vraj nárokovala na zárobky, ktoré mal z YouTube, ale to už je iba tvrdenie proti tvrdeniu, pretože Yanet takéto nároky poprela.

Odporúčané
S najkrajšou rosničkou sa rozišiel, aby sa mohol sústrediť na hranie Call of Duty S najkrajšou rosničkou sa rozišiel, aby sa mohol sústrediť na hranie Call of Duty 24. júla 2018, 18:06

Od rozchodu tejto dvojice neprešiel ani rok a obaja si očividne svoje životy užívajú. Yanet na jednej strane buduje svoju kariéru modelky a rosničky, Doug sa snaží opäť preraziť v Call of Duty. Záujem médií vzbudil najnovšie príspevkom na Twitteri, keď komentoval článok o tom, ako majú dnešní mladí ľudia čoraz menej sexu, pretože sa čiastočne radšej venujú hraniu videohier. 


Doug preto napísal, že na strednej škole ani raz nepobozkal žiadne dievča, čo znepokojovalo aj jeho rodičov, pretože chcel byť najlepším hráčom Call of Duty na svete. Dievčatá vraj prídu a odídu, ale šanca získať tento titul v prestížnej hre nebude trvať navždy. 

V nasledujúcom príspevku skonštatoval, že sa mladí ľudia majú radšej sústrediť na kariéru namiesto dievčat, všetko ostatné sa vraj potom dostaví. Zhodnotil, že je spokojný s rozhodnutím, ktoré urobil ohľadne svojho predchádzajúceho vzťahu.

Odporúčané
KVÍZ: Dokázal by si zvládnuť gamerský kvíz bez chyby? Otestuj svoje znalosti z herných noviniek KVÍZ: Dokázal by si zvládnuť gamerský kvíz bez chyby? Otestuj svoje znalosti z herných noviniek 15. decembra 2022, 14:00


Domov
Zdieľať
Diskusia