Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2019, 12:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cardi B si vyslúžila o 20 nominácií viac ako Nicki Minaj. Billboard Music Awards rozhoduje o najlepšej raperke na planéte

HUDBA
Uložiť Uložené

Nicki Minaj nezaujala prestížny Billboard v skoro žiadnej kategórii. Súťaží iba o titul najlepšej raperky, ktorý pravdepodobne nezíska.

Už 1. mája prebehne odovzdávanie Billboard Music Awards, ktoré väčšina interpretov právom považuje za najprestížnejšie udeľovanie v rámci celého moderného hudobného priemyslu. Aj o samotných Grammy už majú mnohí veľa pochybností a dokonca sa našlo mnoho interpretov, ktorí ich cielene sabotujú a nezúčastňujú sa vyhlasovania. 

Ceny sa budú odovzdávať v približne 40 kategóriách a dnes už poznáme aj nominácie, ktoré veľmi suverénne ovládla raperka Cardi B, ktorá si ich vyslúžila v 21 rôznych oblastiach, pričom za úspech vďačí v prvom rade svojmu aktuálnemu projektu Invasion of Privacy. Predbehla aj hviezdnu Arianu Grande či Drakea a všetko teda nasvedčuje tomu, že si právom ide po titul najlepšej raperky na planéte.

Zaujímavé je aj jej porovnanie s ďalšou kolegyňou Nicki Minaj, ktorú si porota všimla len v rámci kategórie Top Rap Female Artist. V nej bude súťažiť práve s Cardi B a City Girls. Favorit je však viac než jasný a už o pár týždňov budeme mať právoplatne potvrdené, kto je kráľovnou ženského rapu.  

Všetky ďalšie nominácie v kategóriách ako najlepší nováčik, skladba či videoklip zverejnil portál Complex a ty nám do komentárov pokojne napíš, koho favorizuješ. 

Cardi B v najnovšom príspevku na svojom Instagrame prezrádza, že už samotná nominácia pre ňu znamená veľké víťazstvo. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Sooo proud of myself ❤❤❤❤21 Billboards awards nominations!Being nominated is just as good as winning to me !

Príspevok, ktorý zdieľa CARDIVENOM (@iamcardib),

Domov
Zdieľať
Diskusia