Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2019, 13:03
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Keanu Reeves kvôli príprave na Johna Wicka 3 podstúpil tréning s bývalým agentom CIA

Keanu Reeves kvôli príprave na Johna Wicka 3 podstúpil tréning s bývalým agentom CIA
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY JOHN WICK 3
Uložiť Uložené

Po tomto videu budeš Reevesa a jeho Johna Wicka milovať ešte viac.

Famózny Keanu Reeves patrí medzi výnimočne populárnych a zároveň mimoriadne talentovaných hercov. Tento status získal aj vďaka svojej dobrosrdečnej povahe, ktorú nám predviedol taktiež pri nedávnom núdzovom pristávaní lietadla, kedy sa postaral o ostatných spolucestujúcich.

O jeho hereckých kvalitách okrem Reevesovej bohatej filmografie svedčí aj nové video z dôkladnej prípravy pre tretiu časť akčnej série John Wick, kde sa herec opätovne zhostil roly špičkového nájomného zabijaka. Aby Reevesove pohyby a streľba pôsobili čo najlepšie, podstúpil tréning so skutočným profesionálom.

O hercovu prípravu sa na videu postaral majiteľ Vigilance Elite Shaw Ryan, ktorý je bývalým príslušníkom Navy SEALs a CIA. Ryanovu ďalšiu prácu si môžeš naštudovať prostredníctvom jeho instagramového účtu. Dvojica videí je ďalším dôkazom toho, že akcia v Johnovi Wickovi 3 bude stáť skutočne za to.

V tomto ohľade nejde len o náš názor, ale taktiež o prehlásenie režiséra, Chada Stahelskiho. „Scéna na koni je však naše ,fuck you’ všetkým ostatným. Budeme jednoducho robiť množstvo vecí a budeme ich robiť lepšie, než iní,“ opísal známy záber z predošlých trailerov Stahelski.

Odporúčané
Pred a po CGI: Motorku Johna Wicka tlačili muži v zelených kostýmoch, zatiaľ čo on sekal zabijakov Pred a po CGI: Motorku Johna Wicka tlačili muži v zelených kostýmoch, zatiaľ čo on sekal zabijakov 29. augusta 2019, 13:39

Okrem starých známych hercov na čele s Reevesom v príbehu uvidíme aj Halle Berry, ktorá bude vo filme stáť po boku zabijaka Wicka. Slovenskú premiéru si budeš môcť užiť už 23. mája (květen) 2019. Viac informácií o tretej epizóde Johna Wicka nájdeš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia