Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2019, 0:17
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

PewDiePie má podľa jeho slov hodnotu viac než 20 miliónov dolárov. Ani on však netuší, koľko zarába

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Švédsky youtuber však zďaleka nemá najväčšie príjmy zo všetkých.

PewDiePie už bohužiaľ nie je najodoberanejším youtuberom na svete. Švédského kráľa sociálnej siete predbehla obrovská indická spoločnosť T-Series, ktorá funguje podobne ako kedysi projekt VEVO – publikuje hudobné klipy či inú bollywoodsku produkciu indických interpretov a keďže čoraz viac Indov má prístup k internetu, PewDiePie po dosiahnutí 90 miliónov odberateľov padol na druhé miesto.

Vo svojej tvorbe však stále motivovane pokračuje a dokonca má v pláne presťahovať sa do Japonska. Jedno z jeho najnovších videí však jeho fanúšikov možno prekvapí. Okrem toho, že odhalil dva domy, kde kedysi vo Švédsku býval, konečne sa rozhovoril aj o svojich príjmoch.

Nedostali sme žiadne konkrétne čísla, no PewDiePie sa vo videu na Google dočítal, že zarába približe 3 000 € na hodinu, na čo skonštatoval, že to je celkom realistická suma, aj keď presne vôbec netuší.


Ďalšie tvrdenie hovorilo, že Švédova hodnota dosahuje 20 miliónov dolárov, čo PewDiePie rázne odmietol a uviedol, že je to „definitívne viac než to“. Viaceré biznis magazíny hodnotia Felixa na úroveň niekde medzi 15 až 70 miliónov dolárov a presné čísla sa zrejme nikdy nedozvieme, pokiaľ sa ich druhý najodberanejší youtuber nerozhodne odhaliť sám.

Domov
Zdieľať
Diskusia