Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2019, 12:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Žijeme v krajine, kde má vrah a zlodej tromfy. Strapo sa bojí mať na Slovensku deti, kým nepríde zmena

HUDBA STRAPO
Uložiť Uložené

Strapo pripomína album 13. Poschodie vizuálom, ktorý symbolicky pochádza z jedného z najkrajších kútov Slovenska.

Ak sleduješ v poslednej dobe Strapov Instagram, tak asi tušíš, že dlhšiu dobu strávil v Tatrách. Aj keď to nebolo tak úplne zámerom jeho cesty, priniesol si odtiaľ aj vkusný vizuál k jednej z najúprimnejších skladieb, aké kedy v rámci slovenského rapu vznikli.

Síce nejde o oficiálny videoklip, skôr spontánnu záležitosť, symbolika v kombinácii s myšlienkou textu a načasovaním s prezidentskými voľbami je naozaj silná. 

Track Bojím sa hovorí o tom, že jeho autor má strach vychovávať dieťa v krajine s prehnitým systémom, na čele ktorého stoja nebezpeční predstavitelia. Aj napriek tomu všetko nasvedčuje tomu, že svitá na lepšie časy a aj samotní obyvatelia Slovenska si začínajú uvedomovať, že je čas na zmenu

O hudobnú produkciu sa v tomto prípad postaral Maťo Straka z Nerieš a gitaru doplnil Pít Bulík. Podobných #hoodvideo vizuálov chce Strapo v nepravidelných intervaloch vydať viac, zatiaľ sa však necháme prekvapiť.  

Domov
Zdieľať
Diskusia