Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2019, 21:46
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Finálna séria Game of Thrones bude vo veľkom odkazovať na tú prvú a Arya v nej pôjde po krku Cersei

Finálna séria Game of Thrones bude vo veľkom odkazovať na tú prvú a Arya v nej pôjde po krku Cersei
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Prvý diel záverečnej série k nám dorazí už za necelé 3 týždne.

Pokiaľ si si už teraz stihol spraviť maratón všetkých posledných sérií Game of Thrones, urobil si dobre. Minimálne čo sa prvej série týka. Finále populárneho fantasy seriálu bude totiž mnohokrát odkazovať práve na začiatky, kedy bola celá rodina Starkovcov pokope a vo Westerose vládol kráľ Robert Baratheon.

Podľa predstaviteľky Arye Stark vo finále uvidíme množstvo odkazov na úvodné epizódy. „Po prečítaní scenárov som si znova pozrela 1. sériu, pretože mnohé udalosti odkazujú práve na ňu. Je tam veľká kopa scén, ktoré budú vyzerať podobne. Pozerala som ju ale taktiež preto, aby som si pripomenula, akú cestu som prešla,“ povedala pre Entertainment Weekly Maisie Williams.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maisie Williams (@maisie_williams),

Tohto roku má (Arya) svojím spôsobom rozdvojenú osobnosť – s rodinou prichádza toľko emócií a navrátených spomienok, pričom veci, za ktoré bojujete, sa stanú veľmi odlišnými. Pripomínajúc si svoj zoznam smrtí ale naďalej zostáva na ceste k zavraždeniu Cersei, ku ktorému sa približuje,“ tvrdí  o svojej postave Maisie Williams.

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023, 14:30

V konečnej sérii sa má mimo iného postaviť po boku svojej sestry Sansy. Podľa Williams je naozaj nezvyčajné vidieť pri Sanse niekoho, kto sa ňou nesnaží manipulovať. „Minulá séria bola pre Sansu naozaj ťažká, pretože Jon myslel svojím penisom, kvôli čomu Sansa vyzerala zatrpknutá. Túto sériu ale uvidíte Aryu v jednom tíme so Sansou, ktoré ho miestami konfrontujú,“ prezradila mladá herečka. Prvej časti 8. série sa dočkáš už 14. apríla 2019. Pre viac info klikni sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia