Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2019, 21:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ed Sheeran, Foo Fighters, Post Malone a desiatky ďalších na Szigete 2019

HUDBA
Uložiť Uložené

Všetko nasvedčuje tomu, že festivalové leto bude v roku 2019 pre hudobných fanúšikov naozaj náročné.

Ak si niekedy pochyboval o tom, či má Slovensko výhodnú geografickú polohu, minimálne počas festivalového leta ťa presvedčíme o tom, že na tom vlastne ani nemôžeme byť lepšie. Okrem množstva domácich multižánrových sviatkov pod holým nebom nás čaká aj zopár zahraničných, nemusíš však pri tom absolvovať ani dlhú cestu.

Festival Sziget sa každý rok koná na ostrove slobody priamo v srdci Budapešti a podobne ako po minulé ročníky, aj tentokrát sľubuje lineup, aký mu môže veľa európskych metropol závidieť. Pravdepodobne najväčším lákadlom pre rok 2019 bude Ed Sheeran, no medzi najväčšie mená patria aj Foo Fighters alebo Post Malone

Tým budú sekundovať kapacity ako Twenty One Pilots, The 1975, The National alebo Martin Garrix. Svoje shows predstavia aj James Blake, Mura Masa, Chvrches či Jungle, no to nie je ani zďaleka všetko a celý zoznam vystupujúcich nájdeš na oficiálnej stránke.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sziget Festival (@szigetofficial),

Organizátori s oznamovaním prestížnych interpretov ešte ani náhodou neskončili, takže budeme zvedaví, čo si pre desaťtisíce návštevníkov ešte pripravia. My len doplníme, že Sziget 2019 sa bude konať 7. - 13. augusta a lístky na celý festival alebo jednotlivé dni nájdeš na tomto linku

Do pozornosti ešte dávame oficiálnu facebookovú udalosť, kde sa dozvieš všetky dôležité aktuality. 

Domov
Zdieľať
Diskusia