Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2019, 21:30
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Deadpool je jediný mutant, ktorý prežije spojenie s Disney

Deadpool je jediný mutant, ktorý prežije spojenie s Disney
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ako vyzerá budúcnosť komiksoviek od Foxu?

Ako sme ťa už včera informovali, obchod medzi spoločnosťami Disney a Fox je od dnešného dňa (konkrétne od 00:02) už oficiálne uzavretý, čo znamená, že sa všetky filmové práva, značky a platformy štúdia 20th Century Fox definitívne dostali pod krídla myšiaka. Medzi nimi sa však nachádzajú aj komiksové postavy zo sveta X-Men či Fantastic Four, ktoré Disney bezpochyby využije.

Podľa najnovších informácií ale nový správca týchto filmových hrdinov určite neplánuje pokračovať v tom, čo rozbehlo štúdio Fox. Teda až na jednu očakávanú výnimku, ktorou je obľúbenec Deadpool. Ten je totiž nesmierne populárny a zarába obrovské peniaze aj napriek R-kovému ratingu, takže je pochopiteľné, že Disney si bude chcieť neslušného Reynoldsa udržať.

Výkonný riaditeľ štúdia Bob Iger navyše dávnejšie prezradil, že Deadpool ostane R-kový aj v Disney. Okrem Reynoldsa by si voľnosť v MCU mohol užívať dokonca aj Hugh Jackman, no ten už s úlohou Wolverina skončil, takže si v Disney celkom určite obsadia svojho vlastného predstaviteľa tejto postavy.

Deadpool
Deadpool Zdroj: 20th Century Fox

Čo bude ale s dvojicou X-Men filmov, ktoré premiéra ešte len čaká? Nuž, distribúciu a zbytok propagácie Dark Phoenix a New Mutants by už malo dokončiť Disney, no po splnení týchto povinností si to už myšiak začne robiť pekne po svojom. Stále však nie je isté, či hororový spin-off New Mutants vlastne uvidíme v kinách. Pokojne sa môže stať, že film bude uvedený prostredníctvom streamovacej služby.

Ako to teda nakoniec dopadne, na to si ešte budeme musieť počkať. Rozhodne nás ale teší, že Deadpool nebude zreštartovaný a Disney v ňom bude aj naďalej pokračovať tak, ako to začali vo Foxe. A ak ťa zaujíma, kedy približne by sme sa mohli dočkať prvého X-Men alebo Fantastic Four filmu v MCU, tak podľa magazínu The Hollywood Reporter to nebude skôr než v roku 2021, prípadne až 2022.

Domov
Zdieľať
Diskusia