Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
19. marca 2019, 0:49
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Sexuálny vzťah Dumbledora a Grindelwalda kritizujú fanúšikovia na sociálnych sieťach. Vyhlásenia J. K. Rowling nepotešili každého

FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER J. K. ROWLING
Uložiť Uložené

J. K. Rowling musí čeliť vlne kritiky zo strany niektorých ľudí.

Autorka Harryho Pottera rozpútala svojimi najnovšími vyjadreniami poriadny ošiaľ na sociálnych sieťach. Aj my sme ťa pred pár dňami informovali, že J. K. Rowling uviedla na pravú mieru, ako vyzeral vzťah dvoch čarodejníkov Dumbledorea a Grindelwalda, keďže fanúšikovia špekulovali o homosexuálnej náklonnosti oboch mužov už dlhé roky.

Samotnú homosexualitu pritom J. K. Rowling potvrdila dávnejšie, lenže v bonusovom obsahu v rámci nového filmu o Fantastických zvieratách spisovateľka otvorene priznala, že čarodejníci mali aj intenzívny sexuálny vzťah. Nechcela sa síce zameriavať na sexuálnu stránku vzťahu, čo podľa CNN nebrali do úvahy mnohí ľudia na Twitteri, ktorí sa do autorky hneď pustili.

Odporúčané
Dumbledore a Grindelwald mali intenzívny sexuálny vzťah, potvrdila J. K. Rowling Dumbledore a Grindelwald mali intenzívny sexuálny vzťah, potvrdila J. K. Rowling 15. marca 2019, 12:01





Kritika sa objavila aj v našich geografických šírkach. Nielenže sa našli takéto kritické odkazy na Twitteri, ale keby si zašiel do sekcie komentárov pod prvotným článkom, našiel by si tam prevažne negatívne odkazy konštatujúce, že J. K. Rowling vraj má len neustálu potrebuje zaujať, a tak tentokrát využila vzťah Dumbledorea a Grindelwalda.

Odporúčané
HARRY POTTER KVÍZ: Prečo prerušili hostinu počas Halloweenu a kto zradil Potterovcov? Otestuj sa, či si pamätáš detaily z kníh HARRY POTTER KVÍZ: Prečo prerušili hostinu počas Halloweenu a kto zradil Potterovcov? Otestuj sa, či si pamätáš detaily z kníh 28. októbra 2023, 11:00

Na Twitteri vďaka tomu vznikla hromada vtipov o tom, ako nikto nehovorí a nežiada absolútne nič, ale spisovateľka aj tak popisuje tento homosexuálny vzťah čoraz detailnejšie a detailnejšie. 



Ako však píše aj jedna kritička, homosexualita Dumbledorea nebola nikdy vytvorená umelo médiami či tlakom fanúšikov. J. K. Rowling jeho sexuálnu orientáciu odhalila už v roku 2007 pre skupinou čitateľov, o čom si môžeš prečítať viac v tomto úryvku.


Domov
Zdieľať
Diskusia