Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2019, 11:08
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Selena Gomez je po zdravotných aj psychických problémoch späť. Užíva si zábavu v obrovskej posteli

HUDBA SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Sleduj videoklip ku chytľavej skladbe I Can't Get Enough.

Selena Gomez má za sebou veľmi ťažké obdobie. V októbri minulého roku bola kvôli zdravotným problémom hospitalizovaná a neskôr sa emočne zrútila. Všetko však nasvedčuje tomu, že speváčkin stav sa výrazne zlepšil. Svedčia o tom nielen posledné príspevky na Instagrame, ale aj fakt, že je opäť hudobne aktívna.

Benny Blanco si ju zavolal na svoj najnovší singel I Can't Get Enough, ktorý mal premiéru už pred dvoma týžňami. V chytľavej novinke speváčke sekunduje aj latino hviezda J Balvin a Tainy. Včera uzrel svetlo sveta videoklip, v ktorom to vyzerá ako na pyžamovej párty.

Selena Gomez vo videu tancuje na obrovskej posteli v hodvábnom pyžame za 480 dolárov.  J Balvin aj producent Tainy sa k nej samozrejme pridali. Vo vizuáli sa objavuje aj Benny Blanco v kostýme medveďa. Dosť už bolo slov. Priprav sa, že tento song budeš onedlho počuť hrať z každého slovenského rádia.

Domov
Zdieľať
Diskusia