Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. marca 2019, 11:21
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Opitý Slovák vošiel do kostola a kričal, že je Ježiš. Z bohoslužby ho odvliekli policajti

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL SLOVÁCI
Uložiť Uložené

Podgurážený rodák zo Slovenska sa cítil ako spasiteľ.

Nie je to prvý a ani posledný raz, kedy Slováci (nielen) v zahraničí ukázali, že po určitom množstve alkoholu v krvi sú zbavení prakticky akýchkoľvek zábran. Najnovšie nás týmto nemilým spôsobom „reprezentoval“ bližšie nemenovaný 38-ročný muž zo Slovenska, ktorý sa v opitom stave v rakúskom meste Eisendstadt dotackal do Dómu svätého Martina.

V kostole síce aktuálne prebiehala bohoslužba, to ale mužovi nebránilo v tom, aby si vyzliekol kabát i sveter a začal sa pred veriacimi prehlasovať za Božieho syna. Som Ježiš! vykrikoval opakovane 38-ročný rodák zo Slovenska, ktorého bláznivé správanie ukončila až polícia.

O zadržaní muža ako prvý informoval denník Der Kurier. Slovák bol odvezený na policajnú stanicu v Eisendstadte, kde bolo aj dychovou skúškou overené, že muž požíval alkohol. 38-ročný pán sa mal navyše neskôr správať agresívne. V najbližšej dobe bude čeliť obvineniu z niekoľkých prečinov.

Ilustračná fotografia

Opitý Slovák vošiel do kostola a kričal, že je Ježiš. Z bohoslužby ho odvliekli policajti
Zdroj: FOTO TASR – Milan Kapusta
Domov
Zdieľať
Diskusia