Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2019, 11:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Žraloky a kúpanie s výhľadom na Las Vegas. Najdrahšia hotelová izba na svete stojí 100-tisíc dolárov za noc

KULTÚRA LAS VEGAS
Uložiť Uložené

Takto vyzerá najluxusnejšia hotelová izba na svete.

Damien Hirst je jedným z najbohatších umelcov a zabávačov z Británie, ktorý sa teraz rozhodol svoju vášeň pre dizajn reflektovať veľmi svojským spôsobom. V spolupráci s architektonickou firmou Bentel & Bentel sa totiž podieľal na tvorbe v súčasnosti najdrahšieho prenajímaného obytného priestoru na svete. 

Ten je súčasťou Palms Casino Resort v Las Vegas, ponúka 830 metrov štvorcových na dvoch poschodiach a je plný vzácneho umenia, na mieru vytvorených dizajnových kúskov nábytku z najluxusnejších materiálov a prakticky všetkého, čo skupina bohatých ľudí potrebuje k tomu, aby sa v meste hriechu dokázala na jednu či dve noci zabaviť. 

Cena za jednodňový pobyt v hotelovej izbe s názvom Empathy Suite stojí presne 100-tisíc dolárov a zahŕňa 24-hodinovú službu komorníkov, v prípade, že čokoľvek potrebuješ, šoférov drahých áut, výhľad na vysvietené Las Vegas a nekonečný zoznam zábavných atrakcií. Taktiež privátnu prehliadku umenia Damiena, ktorá by sa v súčasnosti dala vyčísliť len v rámci tohto priestoru na niekoľko desiatok miliónov.

Domov
Zdieľať
Diskusia