Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2019, 8:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Jason Momoa pobláznil Oscary veľkou ružovou gumičkou do vlasov. V outfitoch od Karla Lagerfelda sa zladili s manželkou

MÓDA JASON MOMOA
Uložiť Uložené

Herec, ktorý stvárnil Aquamana, sa perfektne zladil so svojou manželkou.

Na slávnostnom odovzdávaní Oscarov nemohol chýbať ani Jason Momoa. Za uplynulé mesiace sa z neho stala hviezda celosvetových rozmerov, keď fanúšikov pobláznil ako Aquaman, a tak niet divu, že bol o herca na ceremónii obrovský záujem. A on nesklamal.

Na červenom koberci sa predstavil so svojou manželkou Lisou Bonet, pričom obaja sa parádne zladili do ružovej farby. Zladené outfity dokonca navrhol dnes už zosnulý dizajnér Karl Lagerfeld, ktorý pred smrťou pôsobil v značkách Chanel a Fendi.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jason Momoa (@prideofgypsies),

Práve logo Fendi sa vynímalo aj na najzaujímavejšom doplnku samotného Jasona. Na pravej ruke mal navlečenú ružovú gumičku do vlasov, ktorá vyzerala, akoby ju vytiahol zo zásuvky, kde odpočívala od polovice 90. rokov. Takéto gumičky boli v móde práve v tomto období, lenže retro je späť, a tak Momoa urobil správny krok.

Fanúšikovia na sociálnych sieťach sa naňho nemohli vynadívať a netrpezlivo čakali na moment, keď si gumičku naozaj navlečie do vlasov. Svojich followerov na Instagrame počas večera Jason zásoboval viacerými vtipnými fotkami, keď si zapózoval aj s manželkou Lisou a herečkou Emiliou Clarke. Pod fotku len dopísal, nech sa ľudia kochajú jeho dvomi kráľovnami.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jason Momoa (@prideofgypsies),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jason Momoa (@prideofgypsies),

Domov
Zdieľať
Diskusia